Aragami 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Aragami 2 - PS4Aragami 2 - Xbox Series X|SAragami 2 - NSW
Bruttó ár
10.890 Ft
Nettó ár: 8.575 Ft
 
Termék kódja: 433932
MergeEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.290 Ft-ért

Aragami 2 [PS5]

Rokonaid egyik utolsó elit harcosa vagy, Aragami. A testet korrodáló és az elmét elnyelő természetfölötti szenvedés áldozatait az Aragami Shadow Essence irányítja - ez egy misztikus erő, amely képessé teszi az árnyékok ellenőrzését. Ezzel az erővel Aragami teljesíti azokat a feladatokat, amelyeket az egész völgyben hoztak létre, hogy biztosítsák a falu létét, és felszabadítsák a betolakodók seregei által rabszolgává tett Aragamit. Az Aragami 2 egy titkos harmadik személyű játék, amelyben bérgyilkosként játszol, és képes vagy irányítani az árnyékokat. Csatlakozz az árnyékklánhoz, és harcolj a betolakodók seregeivel, hogy megvédd néped.

  • Játssz egyjátékos módban, vagy működj együtt a barátaiddal: Fedezd fel a teljes kampányt, és csatlakozz egy legfeljebb 3 játékosból álló gyilkossági csoporthoz.
  • Vegyél részt egy gyors iramú egészségügyi tevékenységekben: Gyorsan kezeld a borítókat és képességeket. Pusztítsd el ellenségeidet titkos gyilkosságokkal.
  • Vegyél részt a taktikai döntések csatájában: Légy a nagy kockázatú, magas jutalommal járó képességeken alapuló harc mestere.
  • Hozz létre saját klánt: Hozz létre fegyvereket és páncélokat, és frissítsd az elit harcost három képességfával, 42 képességgel és árnyékerővel.
  • Rashmon -völgyvédelem: Mentsd meg népedet, és győzd le az átkot, mielőtt véget ér, és megtudod, hogyan lett az Aragami legenda.



  • Kapcsolódó termékek (1)


    Értékelések Aragami 2

    Nincs vélemény a termékről.