Haylou GT1 2022 TWS, Fekete

Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
Termék kódja: 446275
Haylou

Haylou GT1 2022 TWS, Fekete [8596311185953]

Megérkezett a népszerű GT1 továbbfejlesztett modellje, amely fejlett zajszűréssel, a Bluetooth 5.2 legújabb verziójával és mindössze 65 ms-os késleltetéssel rendelkezik! A Xiaomi Haylou GT1 vezeték nélküli fülhallgatókra egyértelműen igaz, hogy "kevés pénzért sok muzsikát" kínálnak.

Miért válasszam a Haylou GT1 2022 terméket?

  • A vezeték nélküli átvitel legfejlettebb változata
    Így is nevezhetnénk a Bluetooth 5.2-es verzióját, ami még jobb hangátvitelt hoz kéz a kézben a kifinomult, rendkívül alacsony fogyasztás mellett, a telefon és a fülhallgató maximális időtartama érdekében, és kiváló védelmet nyújt az idegen forrásból származó interferencia ellen.
  • A telefonhoz való csatlakozás még soha nem volt ilyen egyszerű
    Miután kivette a fülhallgatót a tokból, automatikusan csatlakozik egymáshoz a két oldal, és villámgyorsan aztán a telefonhoz is Bluetooth-on keresztül. Használhatja őket sztereó módban, amikor mindkét fülhallgatót használja, de külön is, például handsfree módban is.
  • Hang, amely meglepi
    Beépített 7,2 mm-es kompozit Hi-Fi jelátalakítóval az AAC kodekkel együtt a HD hangminőség érdekében. Meglepő basszusok, gyönyörűen tiszta és határozott középtónusok és tiszta magas hangok. Mindez lehetővé teszi, hogy bárhol teljes mértékben élvezhesse kedvenc dalát, és a kimondott szó kristálytiszta lesz.
  • Villámgyors válaszidő
    A 65 ms-os késleltetéssel a piacon a legjobbak közé tartoznak. Nemcsak a megszokott zenelejátszáshoz használhatod őket, hanem PC-vel vagy telefonnal, akár játékra is.
  • Dizájnos darab, amely nagyszerűen használható
    Végül, de nem utolsó sorban ott van a fülhallgató formája, ami tökéletesen illeszkedik, hosszú órák után sem nyom. Három méretű szilikon fülcsúcsok tökéletesen illeszkednek a fülbe, kizárják a környezeti hangokat, és teljes mértékben élvezheti kedvenc zenéit.
  • Érintéssel irányított jövő
    A fülhallgató egyszerű érintésével előre- vagy visszaléphet a dalok között, vagy fogadhat és befejezhet egy telefonhívást. Nincsenek gombok, csak egy finom érintés, és kész. A fülhallgató csatlakoztatható Android vagy iOS operációs rendszerű telefonokhoz, valamint Bluetooth-os PC-hez vagy otthoni Hi-Fi rendszerhez.
  • Nem csak zenehallgatásra
    A beépített mikrofonnak és az intelligens zajszűrésnek köszönhetően kényelmesen telefonálhat. Garantáltan hallod a másik felet váratlanul tisztán és érthetően, de a másik félnek is az lesz az érzése, hogy úgy beszéltek egymással, mintha egymás mellett állnátok.

Technikai specifikáció

Általános
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profilok: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Bluetooth hatótáv: akár 10m
Audio kodekek: SBC, AAC
Akkumulátor-üzemidő: kb. 20 óra a töltőállomással
Akkumulátor kapacitása: 35 mAh fülhallgatónként
310 mAh töltőtok
Töltés: kb. 2 óra a töltőtok számára
kb. 1,5 óra az IPX fülhallgatók számára
Érintésvezérlés: igen

Csomag tartalma:

  • fülhallgató
  • töltőtok
  • füldugók
  • töltőkábel
  • dokumentáció


Értékelések Haylou GT1 2022 TWS, Fekete

Nincs vélemény a termékről.