Street Fighter 6 Konzol típusa:

+ Ajándék: Street Fighter 6 Steelbook ár 4.190 Ft
SZINTÉN ELÉRHETŐ Street Fighter 6 - PS4Street Fighter 6 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
18.890 Ft
Nettó ár: 14.874 Ft
 
Termék kódja: 456559
CapcomEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 14.290 Ft-ért

Street Fighter 6 [PS5]

A játékról

Menj az utcákra új játék- és harci módokkal a Capcom legendás harci sorozatának következő evolúciójában!

A Street Fighter 6 a Street Fighter sorozat következő evolúciós lépése, amely innovatív játékelemeket és továbbfejlesztett látványt hoz a játék minden aspektusába. A Capcom szabadalmaztatott RE ENGINE-jével működő Street Fighter 6 három különböző játékmódot kínál – Fighting Ground, World Tour és Battle Hub.

Útad a világbajnoki címhez itt kezdődik. Ez a te pillanatod! Ez a te harcod!


Fő tulajdonságok

  • Urald a harcmezőt
    A Street Fighter 6 egy rendkívül fejlett harcrendszerrel rendelkezik, három vezérléstípussal – modern, dinamikus és klasszikus –, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan hozzáigazítsd a játékot a képességeidhez. Az új Drive rendszerrel kombinálva, amely egyetlen jelzővel több harci lehetőséget nyit meg, ez a mai napig a legelérhetőbb játék az egész Street Fighter sorozatból.

  • Fedezd fel az utcákat World Tour módban
    Fedezd fel a hatalom jelentését a lebilincselő egyjátékos World Tour történetmódban! Fogd az avatarod, és fedezd fel a Metro Cityt és azon túl. Találkozz a mesterekkel, akik szárnyaik alá vesznek, és megtanítják harci technikáikat és stílusukat!

  • Keress ellenfelet Battle Hub módban
    A Battle Hub a Street Fighter 6 alapvető játékmódja, ahol a játékosok találkozhatnak és interakcióba léphetnek, hogy együtt fejlesszék erejüket és képességeiket. A World Tour módban létrehozott avatárral felfedezheted a Battle Hubot, és más játékosok ellen játszhatsz, vagy beléphetsz a Game Center részbe, és élvezheted a Capcom egyik klasszikus nyerőgépét.


Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Street Fighter 6

Nincs vélemény a termékről.