Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub)

Bruttó ár
54.990 Ft
Nettó ár: 43.299 Ft
 
Termék kódja: 448718
Tesla

Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub) [TSL-BNDL-BASIC]

Az intelligens hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő mindent megtesz az Ön kényelméért

Tesla Smart Bundle Basic, amely 3 termosztatikus fejet és egy ZigBee Hub központi egységet tartalmaz. Az intelligens radiátorfűtést, beleértve a távvezérlést, a gyors hőmérsékletváltást közvetlenül a fejen és a vezeték nélküli távvezérlést a Tesla Smart mobilalkalmazás segítségével kezelheti. ZigBee IEEE vezeték nélküli csatlakozás, üdülés üzemmód, automatikus és kézi üzemmód, eco üzemmód, offset hőmérséklet, nyitott ablakérzékelés a megtakarítások eléréséhez, helyfüggő automatizálás és egyéb funkciók. Egyszerű telepítés, M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL szelepekkel kompatibilis. A termék teljes funkcionalitásának biztosítása érdekében javasoljuk a Tesla Smart ZigBee hub központi egységhez való csatlakoztatását.

A termékről

  • Intelligens fűtés
    A 3 termosztatikus fejet és egy központi egységet tartalmazó Tesla Smart Bundle Basic intelligens fűtési megoldást kínál otthona számára. A jól olvasható LCD háttérvilágítású kijelzőnek és a nagy gomboknak köszönhetően a szelep vezérlése nagyon egyszerű. A gombokkal beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, valamint válthat az egyes funkciók között. A Tesla Smart termosztatikus fejet úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse az energiafelhasználást otthona fűtése vagy hűtése során, az intelligens technológia segít abban, hogy csak annyi energiát használjon fel, amennyire szükség van, a kényelem feláldozása nélkül. Nyitott ablakérzékeléssel, üdülési üzemmódokkal, automatikus és manuális üzemmódokkal, ECO üzemmódokkal és hőmérséklet-offsetekkel van felszerelve!

  • Intelligens rendszer testreszabott automatizálással
    Intelligens rendszer testreszabott automatizálással. A ZigBee kommunikációs protokollal és egyidejűleg a Tesla Smart mobilalkalmazással való párosítás után teljes mértékben élvezheti a fej által kínált összes kifinomult funkciót. Számos üzemmód, maximális megtakarítás és sok más mellett a fejegység az Ön engedélyével hozzáférhet a telefon helyére vonatkozó információkhoz is, és így automatizálhatja például otthona fűtését. Automatikusan megemelheti a hőmérsékletet, amikor Ön hazaér, és kikapcsolja a radiátort, amikor elhagyja a házat!

  • ZigBee protokoll
    A termék a ZigBee protokollt használó csoportba tartozik, amellyel a termékek kommunikálnak egymással. E termékek megfelelő működéséhez szükség van a Tesla Smart ZigBee Hub központi egységre az okosotthon részeként. Közös hálózatot hoz létre ezeknek a termékeknek, és lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba léphessenek egymással. Például, ha a páratartalom érzékelő megnövekedett értéket észlel, automatikusan értesíti a párátlanítót a Tesla Smart ZigBee Hubon keresztül, amely elindul.


Fő tulajdonságok

  • 3x termosztatikus fej + ZigBee Hub központi egység
  • Termosztatikus fej a fűtés radiátoros intelligens szabályozásához
  • Vezeték nélküli kapcsolat ZigBee kommunikációs protokollon keresztül
  • Háttérvilágítású LCD kijelző kiváló olvashatósággal és nagy gombokkal
  • Helyfüggő automatizálás, nyitott ablak érzékelés és egyéb funkciók
  • Automata, kézi, ünnepi vagy öko üzemmód, offset-hőmérséklet
  • Kompatibilis RA, RAV, RAVL, M30, M28 és Danfoss szelepekkel/li>
  • Akár 18 hónapos elemélettartam, ZigBee Hub hálózati tápellátással
  • Tesla Smart kísérőalkalmazás Androidra és iOS-re

Technikai specifikáció
Elhelyezés Radiátor
Szelep típusa RA, RAV, RAVL, M30, M28, Danfoss
Programozási lehetőség Igen
Vezeték nélküli kapcsolat ZigBee
Applikáció Tesla Smart for Google Android and Apple iOS
Elem 2× 1.5 V LR6 / AA
Fej méretei 55.3 × 54 × 98.3 mm
Tápellátás ZigBee Hub Hálózatról
Méretek ZigBee Hub 64 × 64 × 18 mm

Csomag tartalma:

  • 1 × Tesla Smart ZigBee Hub
  • 3 × Tesla Smart Thermostatic Valve
  • Dokumentáció


Értékelések Tesla Smart Bundle Basic (3x Valve + Hub)

Nincs vélemény a termékről.