Tesla Smart Sensor Button

Bruttó ár
6.990 Ft
Nettó ár: 5.504 Ft
 
Termék kódja: 448699
Tesla
 
Szeretnél megtakarítani 2.300 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 4.690 Ft-ért

Tesla Smart Sensor Button [TSL-SEN-BUTTON]

Az álmok okos gombja

Ez a Tesla Smart Sensor gombja, amely megváltoztatja az életét. Valami, ami szinte minden problémát megoldhat. Egy gomb, egy kattintás és semmi gond.

A termékről

  • Mindent megtesz Önért
    Az okosotthon gomb olyan, mintha a semmiből kapna egy okos segítőt minden gondhoz és háztartási feladathoz, aki mindent meg tud tenni ön helyett. A lámpák lekapcsolásától a garázsajtó bezárásáig, a légkondicionálás bekapcsolásáig, mielőtt még hazaér.

  • Állítsa be, ahogy akarja
    Bárhova elhelyezheti. Tényleg csak Önön múlik, hogy hol lesz a legmegfelelőbb. Azt is kiválaszthatja, hogy hogyan használja. Számtalan lehetőség és kombináció létezik. A készülék teljes működéséhez csak egy elem szükséges, amely az energiatakarékosságnak köszönhetően akár egy évig is kitart. Amikor az elemet cserélni kell, értesítést kap az okostelefonon vagy táblagépen lévő alkalmazásban.

  • Játékos vezérlés
    A gomb nagyon egyszerűen tudja irányítani okos kollégáit az okosotthonon belül. És ez a ZigBee protokollnak köszönhető. Ez a technológia összekapcsolja az összes okoseszközt, és lehetővé teszi a kommunikációt közöttük. Az Amazon Alexa és a Google Home intelligens személyi asszisztensei is mindent vezérelhetnek.

  • Legyen tájékozott bárhonnan
    A gomb beállítása és kezelése a telefonon vagy táblagépen lévő alkalmazáson keresztül történik. Az alkalmazás kezelése nagyon egyszerű, és nagyon könnyű megbarátkozni vele. Az alkalmazás Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékre telepíthető. A gomb vezeték nélküli működésének köszönhetően bárhol vezérelhető.

  • ZigBee protokoll
    A termék a ZigBee protokollt használó csoportba tartozik, amellyel a termékek kommunikálnak egymással. E termékek megfelelő működéséhez szükség van a Tesla Smart ZigBee Hub központi egységre az okosotthon részeként. Közös hálózatot hoz létre ezeknek a termékeknek, és lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba léphessenek egymással. Például, ha a páratartalom érzékelő megnövekedett értéket észlel, automatikusan értesíti a párátlanítót a Tesla Smart ZigBee Hubon keresztül, amely elindul.


Fő tulajdonságok

  • Energiatakarékos érzékelő
  • Hosszú elemélettartam
  • Hangutasítások használatának lehetősége
  • A rendszer hatótávolsága akár 50 m

Technikai specifikáció
Tápellátás DC 3 V (CR2032 elem)
Elemállapot figyelése Igen
Sugárzó frekvencia 2,4 GHz
Vezeték nélküli csatlakozás ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Üzemi hőmérséklet -10 °C - 55 °C
Applikáció Tesla Smart for Google Android and Apple iOS
Méretek Átmérő - 50 x 16 mm

Csomag tartalma:

  • Smart Sensor Button
  • Dokumentáció


Értékelések Tesla Smart Sensor Button

Nincs vélemény a termékről.