Tesla Smart Sensor Motion

Bruttó ár
8.290 Ft
Nettó ár: 6.528 Ft
 
Termék kódja: 448710
Tesla

Tesla Smart Sensor Motion [TSL-SEN-MOTION]

Az intelligens érzékelő minden mozdulatot rögzít

A Tesla Smart Sensor Motion érzékelő ZigBee technológiával egy intelligens segítő, amely mindent figyel, ami körülötte mozog. Folyamatosan tökéletes rálátása van a térre, mindezt csak azért, hogy bármikor készen tudjon szolgálni, ahol szükség van rá. A termék teljes funkcionalitásának biztosítása érdekében javasoljuk a Tesla Smart ZigBee hub központi egységhez való csatlakoztatását.

A termékről

  • Okosotthon menedzser
    A Tesla Smart Sensor Motion érzékelő praktikussága abban rejlik, hogy számos okosotthon elemmel kommunikál. Tehát nem csak a világítás az, amit utasít, hanem eszközök egész csoportját is irányítani fogja.

  • Megérti a hangasszisztenseket
    Az okos mozgásérzékelő, a Tesla Smart Sensor Motion a ZigBee protokollon keresztül kommunikál. Ez a protokoll a Tesla Smart ZigBee Hub segítségével okosotthoni eszközt csatlakoztathat a Tesla Smart alkalmazáshoz. Letöltheti Android és iOS eszközökre. Maga az alkalmazás, amely az okosotthon elemeit vezérli, teljesen kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant intelligens személyi asszisztensekkel.

  • Állítsa be ízlése szerint
    Önön dönt, hogyan állítja be az intelligens érzékelőt, és mit szeretne tőle. Biztos lehet benne, hogy nagyon sok mindenre képes.

  • Játékos vezérlés
    Az érzékelő felszerelése nem bonyolult vagy nehéz. A készülék az adott tér elforgatásának vagy pásztázási szögének beállításával igény szerint állítható. Az alkalmazás okostelefonra telepítése egy pillanatig tart, és könnyen kezelhető.

  • ZigBee protokoll
    A termék a ZigBee protokollt használó csoportba tartozik, amellyel a termékek kommunikálnak egymással. E termékek megfelelő működéséhez szükség van a Tesla Smart ZigBee Hub központi egységre az okosotthon részeként. Közös hálózatot hoz létre ezeknek a termékeknek, és lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba léphessenek egymással. Például, ha a páratartalom érzékelő megnövekedett értéket észlel, automatikusan értesíti a párátlanítót a Tesla Smart ZigBee Hubon keresztül, amely elindul.


Fő tulajdonságok

  • ZigBee protokoll
  • Egyszerű vezérlés
  • Hangutasítások használatának lehetősége
  • A rendszer hatótávolsága akár 50 m

Technikai specifikáció
Tápellátás DC 3 V (elem CR2450)
Érzékelési távolság 5–7 m
Érzékelési szög 150–170 °
Vezeték nélküli csatlakozás ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Üzemi hőmérséklet -10 °C - 45 °C
Applikáció Tesla Smart for Google Android and Apple iOS
Páratartalom mérési tartomány 10–90 % RH (páralecsapódás nélkül)
Méretek Nincs feltüntetve

Csomag tartalma:

  • Tesla Smart Sensor Motion
  • Dokumentáció

Termékvideó

Csomag tartalma


Értékelések Tesla Smart Sensor Motion

Nincs vélemény a termékről.