WWE 2K23 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ WWE 2K23 - PS4WWE 2K23 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
Termék kódja: 459106
2KEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 11.090 Ft-ért

WWE 2K23 [PS5]

A játékról

Fejlett funkciók, gyönyörű grafika és tökéletes WWE játékélmény!

Lépjen be a ringbe a WWE szupersztárjainak és legendáinak kiterjedt névsorával, köztük Roman Reigns, Cody Rhodes, Ronda Rouse, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin és mások!


Fő tulajdonságok

  • 2K BEMUTATÓ: INTERAKTÍV SPORTDOKUMENTUMFILM
    Menj végig John Cena húszéves WWE-pályafutásának kulcsfontosságú pillanatain és legkeményebb ellenfelein. A sorozatban először felveheti a fő riválisok – a WWE minden idők legnagyobb játékosainak – szerepét, és megpróbálhatja elpusztítani Mr. Hustle, Loyalty és Respect karaktereit.

  • EZ A WARGAMES
    A rajongók által kedvelt WarGames akciójáték először a WWE 2K23-ban jelenik meg, és izgalmas, többjátékos 3v3-as és 4v4-es meccset kínál két egymás mellett álló, kettős acélketreces ringben.!

  • A TE MŰSOROD, A TE VÁLASZTÁSOD
    A MyGM-ben átveheti a heti műsor irányítását, és versenyezhet a rivális GM-ekkel a márka fölényéért. Mostantól több GM közül választhat, több műsorlehetőség, több évad, kibővített meccskártyák és több mérkőzéstípus akár 4 játékos számára.

  • AZ ÖSSZES KÁRTYA A KEZEDBEN VAN
    Gyűjtse és frissítse a WWE szupersztárjainak és legendáinak kártyáit, hogy létrehozza a végső frakciót, és harcoljon a globális fölényért a MyFACTION-ban, amely immár online többjátékost is kínál!

  • HATÁROZZA MEG A JÖVŐJÉT
    Lépjen át a függönyön a WWE-debütálásakor, és alakítsa karrierjét WWE szupersztárként a különböző történetszálak során meghozott döntéseivel – The Lock és The Legacy.

  • MINDEN A TE KEZEDBEN VAN
    A WWE Universe mód a tökéletes hely a WWE irányításához a szupersztárok névsoraitól, bajnokaitól, heti műsoraiig és sok másig!

Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések WWE 2K23

Nincs vélemény a termékről.