SBS Streamelő tripod állvány, mikrofon, lámpa

Bruttó ár
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
Termék kódja: 431520
SBS

SBS Streamelő tripod állvány, mikrofon, lámpa [TESTREAMKIT]

SBS Live Streaming készlet, amely Tripod állványt tartalmaz lámpával és mikrofonnal, élő közvetítéses videók készítéséhez.

Miért válasszam ezt a terméket ?

  • Állítható LED fény
    Ezt a streaming készletet azok számára tervezték, akik élő adást szeretnének futtatni bármilyen platformon, vagy egyszerűen és gyorsan szeretnének videós oktatóanyagokat rögzíteni, gyakorlatilag bárhol, ahol csak szükséges. A beépített LED lámpa biztosítja az optimális fényerőt. Az integrált vezérlés lehetővé teszi a fényerősség beállítását is, ami nagy figyelmet fordít a részletekre, és így professzionális megjelenést kölcsönöz videóinak.
  • Mikrofon
    A Live Streaming szett egy kis mikrofonnal van felszerelve, amely 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül okostelefonhoz csatlakoztatható. Ez lehetővé teszi éles képek rögzítését, miközben kristálytiszta hangot rögzít. Ez segít elkerülni a torzításokat, amelyek elvonhatják a nézők figyelmét.
  • Vezeték nélküli távirányító
    A mellékelt vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi a felvétel vagy az élő közvetítés elindítását és leállítását akár 10 méterre az okostelefontól. A tartalmat akár távolról is teljes mértékben irányíthatja.
  • Könnyű szétszerelés
    A Live Streaming készlet egyszerűen szétszedhető egyes alkatrészekre. Ez azt jelenti, hogy háromféleképpen használhatod: állványként, LED lámpaként vagy külön mikrofonként. Ennek a funkciónak köszönhetően az egész készlet hihetetlenül kompakt.
Technikai specifikáció
Kompatibilitás:Univerzális
Felhasználás:mobil


Értékelések SBS Streamelő tripod állvány, mikrofon, lámpa

Nincs vélemény a termékről.