Thrustmaster T248 kormány és pedálkészlet PS5/PS4/PC számára

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
113.190 Ft
Nettó ár: 89.126 Ft
 
Termék kódja: 434180
Thrustmaster

Thrustmaster T248 kormány és pedálkészlet PS5/PS4/PC számára [4160783]

A kormánykerék kompatibilis a PC-vel és PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokkal.


Thrustmaster T248, Versenykormánykerék és mágneses pedálok, PS5, PS4, PC, HIBRID HAJTÁS, Mágneses váltólapátok, Dinamikus erő-visszacsatolás, Versenyinformációs képernyő.

thrust_zac


A T248 egy új, optimalizált HYBRID DRIVE rendszerrel van felszerelve, amely a szíjtárcsák és a fogaskerekek kevert mechanizmusával rendelkezik az erős, valósághű és sokoldalú Force Feedback érdekében. A T248 70%-kal nagyobb teljesítményt kínál (a korábbi Thrustmaster T150 sorozatú hibrid versenykerekekhez képest), és élvonalbeli új funkciókat kínál, beleértve a Force előbeállításokat. A játékokban menet közben változtatható visszajelzések, mágneses váltólapátok, interaktív képernyő több mint 20 különböző kijelzővel és mágnespedál készlet 4 nyomási móddal a fékpedálon. A T248-at minden olyan játékos számára tervezték, aki teljesítményt és elmélyülést keres – beleértve azokat is, akik szeretnének megszabadulni a billentyűzettől, az egértől vagy a játékpadtól, valamint azoknak a felhasználóknak, akik versenyzésüket a következő szintre szeretnék emelni, miután belépő szintű kormánykerékkel kezdték. Ez a vadonatúj versenykormány hivatalosan PlayStation 5-re és PlayStation 4-re engedélyezett, és kompatibilis a PC-vel.

  • Prémium dizájn bőrborítással a kormánykerék elülső részén.
  • Sokoldalú kormánykerék forma, minden típusú versenyjátékhoz alkalmas.
  • Akár 25 műveleti gomb, köztük 2 kétállású kódoló.
  • Interaktív versenyműszerfal több mint 20 különböző kijelzővel a kormánykerék képernyőjén.
  • Dynamic Force Feedback: állítsa be a Force Feedback szintjét menet közben (3 előre beállított mód tartalmazza) a képernyőn keresztül, minden játékkal kompatibilis.
  • Mágneses váltólapátok (szabadalmazott HEART technológia) az azonnali reakcióért és a szupertiszta váltásérzetért.
  • Mágneses pedálkészlet (szabadalmazott HEART technológia) a hihetetlen 12 bites felbontásért, amely nem romlik az idő múlásával.
  • 4 különböző nyomási mód a központi pedálon az optimalizált fékezés érdekében a konfigurációnak és a játékbeállításoknak megfelelően (asztali, pilótafülke, állvány stb.).
  • A következő generációs HYBRID DRIVE rendszer 70%-kal nagyobb teljesítményt biztosít, mint a többi Thrustmaster hibrid versenykormány (T150 sorozat).
  • Hivatalosan PlayStation licenccel; PS5, PS4 és PC kompatibilis.

    DISPLEJ PRETEKÁRSKEHO PANELU THRUSTMASTER

    T248 ponúka na svojej vstavanej obrazovke výber z viac ako 20 rôznych displejov: manuálne upravenie celého radu nastavení (výber typu Force Feedback, uhol natočenia volantu atď.), alebo užívateľský výber telemetrických informácií (prevodový pomer, otáčky za minútu, najlepší čas hráča na kolo atď.).

    DINAMIKUS FORCE FEEDBACK

    A T248 háromféle visszajelzéssel rendelkezik (beleértve az előre beállított értékeket is), minden játékkal kompatibilis és menet közben közvetlenül a kormányon állítható:

  • FFB 1: Force Feedback 100%-ban arányos a játék által igényelt erővel.
  • FFB 2: továbbfejlesztett Force Feedback a jobb csúszásszabályozás érdekében.
  • FFB 3: továbbfejlesztett Force Feedback, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tisztán érezzék az összes versenyhatást a pályáról (járdák, pályán kívüli csúszás stb.).

    KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS HIBRID HAJTÁSI RENDSZER

    Extra erőt biztosítva a játékosoknak (akár 70%-kal több, mint az előző Thrustmaster T150 hibrid versenykerék), a T248 intenzitásával uralja a versenypályákat. A hibrid rendszer által biztosított kiváló kezelhetőség megakadályozza a nem szíjhajtású versenykormányokon általában előforduló intuitív érzést és súrlódási problémákat.

    25 AKCIÓGOMB

    A kormánykerék középső küllőinek végein elhelyezett 2 kétállású (fel és le) kódolóval a T248 majdnem kétszer annyi akciógombot kínál, mint a korábbi Thrustmaster versenykormányok (T150 sorozat). A fizikai és virtuális gombok széles skálája lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mindig rengeteg lehetőségük legyen a versenyvezérlők hozzárendelése során bármilyen típusú játékban.

    MÁGNESES VÁLTÓLAPÁTOK

    A HEART mágneses technológiának köszönhetően a T248 lapátváltók szupergyors váltást tesznek lehetővé tiszta és precíz működési érzet mellett (30 ms válaszidő), hogy elkerüljék a vezetési hibákat.

    Ez a szabadalmaztatott technológia, amely érintésmentes, súrlódás nélküli mágnesrendszeren alapul, és példátlanul hosszú élettartamot tesz lehetővé – még a legintenzívebb játék mellett is.

    MÁGNESES PEDÁLKÉSZLET

    A valóban kivételes ezredmásodperces pontosságot biztosító T3PM mágneses pedálkészlet 4 fékpedálnyomás módot is lehetővé tesz.

    Teljesen sima mozgásával és elkerülve a szabványos potenciométer-alapú pedálkészleteknél tapasztalható pontosság elvesztését az idő múlásával, a T3PM hatalmas és figyelemre méltó ugrást jelent a játék sokoldalúsága és reakciókészsége terén.

    thrustmaster_supported




    A kormánykerék és az alap mérete és súlya:
  • Szélesség: 280 mm
  • Hosszúság: 300 mm
  • Magasság: 280 mm
  • Súly: 2 700g

    A pedálkészlet mérete és súlya:
  • Szélesség: 300 mm
  • Hosszúság: 370 mm
  • Magasság: 210 mm
  • Súly: 3 000g




  • Értékelések Thrustmaster T248 kormány és pedálkészlet PS5/PS4/PC számára

    Nincs vélemény a termékről.