The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Kiadás) [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
8.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 376569
Bandai

The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Kiadás) [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék a buyoutból származik és 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

The Witcher 3: Wild Hunt:

A The Witcher 3: Wild Hunt magával ragadó non lineáris története egy nyitott világban játszódik, amit öröm felfedezni, tele van kalanddal, feladatokkal, ismerős karakterekkel és különleges teremtményekkel. Az erdőket, tavak környékét, falvakat, városokat, hegyeket különféle emberek lakják, akinek megvannak a saját problémáik, szokásaik és életmódjuk. A The Witcher 3 világa harmincszor nagyobb, mint a The Witcher 2 világa.

A The Witcher 3: Wild Hunt a díjakkal jutalmazott RPG sorozat utolsó epizódja, és egyben Riviai Geralt legendája is itt ér véget. A világ felfedezése már magában egy kalanddal ér fel, amiben háború sújtotta területekre, ködös erdőkbe visz az utad. A fejlett harcrendszer által valódi bérgyilkossá válhatsz, tökéletes harcosi képességekkel, hogy képes lehess túlélni ezt a sötét világot.

  • Gigantikus nyitott világ tele szörnyekkel, amelyeket levadászhatunk.
  • Rendkívül átdolgozott és fejlett történet, amely több, mint 100 óra játékidőt fed le.
  • Komplex, taktikai harcrendszer gazdag interakcióval.
  • Részletes audiovizuális kidolgozás, amely megváltoztatja a műfaj sztenderdjeit.
  • Film minőségű párbeszédek és animációk.

    The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition tartalma:

  • Hearts of Stone és Blood and Vine DLC, amelyek több, mint 50 órányi játékidőt adnak hozzá a történethez, új játékmechanikák és új területek, amelyek még 1/3-ával növelik meg a játékvilágot.
  • Hozzáférés az összes eddig kiadott tartalomhoz - fegyverek, felszerelés, mellékküldetések, játékmódok és új Gwint kártyák.
  • Minden technikai vagy grafikai frissítés, és új felhasználói felület, amely átdolgozásra került a játékos közösség visszajelzései alapján.


  • Értékelések The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Kiadás) [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.