Xbox Series X - BAZÁR (használt termék , 12 hónapos garancia)

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
149.690 Ft
145.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 414882
Microsoft

Tippjeink

Xbox Series X - BAZÁR (használt termék , 12 hónapos garancia)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a konzol elfogyott, 100%-ban működőképes és tesztelt nagyon jó állapotú komplett eredeti tartozékokkal 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Összehasonlítva a korábbi generációval, az Xbox Series X jobb egyensúlyt képvisel a teljesítmény és sebesség terén, amellyel tovább halad a technológia minden területén, amelynek köszönhetően fokozza az élményt. Next Generation Custom Processor:
Az Xbox Series X az eddigi legnagyobb teljesítményű konzol. Négyszer nagyobb Xbox One processzor erőt hoz, és a fejlesztők számára 12 TFLOP (tera flop) GPU teljesítmény (grafikus processzor egység) kihasználását kínálja - ami duplája az Xbox One X teljesítményének. és több, mint nyolcszorosa az eredeti Xbox One konzolénak. Az Xbox Series X igazi generációs ugrást hoz a processzor és grafikus teljesítmény terén a teljesen új technikáknak hála, amelyek nagyobb frame rate-hez vezetnek, és nagyobb, még szofisztikáltabb játék világhoz, és még jobb élményekhez. Variable Rate Shading (VRS):
Hála a VRS-nek a fejlesztők kihasználhatják az Xbox Series X teljes teljesítményét. GPU ciklusok egységes használata helyett minden egyes pixel esetében, lehetőség nyílik individuális effektek előnyben részesítésére az egyes játékkarakterek vagy környezeti tárgyak esetében. Ez a technika stabilabb frame rate-t és magasabb felbontást eredményez, a végleges kép minőségbeli romlása nélkül. Hardware-accelerated DirectX Raytracing :
Dinamikusabb és realisztikusabb környezetet várhatunk a DirectX Raytracing-nek hála - amely most először érhető el játékkonzolon. Ez a való világéhoz hasonló fényeket, pontos tükröződéseket és realisztikus hangokat jelent, mindezt valós időben. SSD Storage:
Az új generáció SSD tárhelyével a játék csaknem minden szempontból fejlődött. A játékvilágok nagyobbak, dinamikusabbak lettek, és pillanatok alatt betöltődnek. Quick Resume:
Új Quick Resume elem lehetővé teszi akár több játék folytatását onnan, ahol abbahagytuk őket, és mindezt szinte azonnal, hosszú várakozási idő nélkül. Dynamic Latency Input (DLI):
A DLI új elemnek hála még pontosabbá, precízebbé vált az irányítás. HDMI 2.1 Innovation:
A Microsoft együttműködött a HDMI fórummal és a TV gyártókkal, hogy a legjobb játékélményt érjék el olyan elemek használatának segítségével, mint az Auto Low Latency Mode (ALLM) és Variable Refresh Rate (VRR). Ezeknek köszönhetően biztosítja a minimális késleltetést, és a leggyorsabb reakciójú játékélményt. 120 fps Support:
Xbox Series X rendelkezik 120 fps támogatással. Az új generációs konzol előnyei minden irányban jelentkeznek, hitelesebb megjelenítést és grafikát nyújtanak, továbbfejlesztett olvasási sebességet. 4 Generations of Gaming:
A kompatibilitás iránti elszántságot az eddigi generációk játékai képviselik - Xbox One játékok, beleértve a visszafelé kompatibilis Xbox 360 játékokat, és az eredeti Xbox játékok. A legkedveltebb játékok, beleértve az Xbox Game Pass-ban elérhető címeket, minőségükben javulnak, hála a stabilabb frame rate-nek, gyorsabb beolvasásnak, a fejlesztett felbontásnak és vizuális pontosságnak - mindezt a játékfejlesztők munkája nélkül. Valamint minden Xbox One kiegészítő működik az Xbox Series X konzollal is. Smart Delivery:
Ez a technológia abban segít, hogy amikor vásárolunk egy Xbox One vagy Xbox Series X játékot, akkor a megfelelő változatot kapjuk meg, attól függően, milyen konzolon játszunk. Xbox Game Pass:
Az eddigi 4 konzolgeneráció játékain kívül az Xbox Game Pass továbbra is kínálni fogja a saját exkluzivitásait, mint például a Halo Infinite, már a megjelenésükkor. Az Xbox Series X a Microsoft-tól az eddigi leggyorsabb, legjobb teljesítménnyel bíró konzol, amely a játékost és a játékélményt helyezi előtérbe. Próbáld ki te is ezt az új generációs konzol, és merülj bele a játékok úgy, mint eddig még soha!
XboxSX_Bullets
  • 4x nagyobb CPU teljesítmény, mint az Xbox One esetében (kb. 3.4GHz 8 mag).
  • Több, mint 2x nagyobb teljesítmény a GPU terén az Xbox One X-hez képest (kb. 12Tflops).
  • 8K támogatás
  • 120Hz kimenet.
  • Raytracing.
  • Variable Rate Shading.
  • VRR támogatás (freesync) .
  • M.2 Nvme SSD disc.
  • Auto Low Latency Mode és Dynamic Latency Input a lag-ok csökkentéséhez.
  • Cloudhoz történő csatlakozásra tervezre, streameléshez.
  • Visszafelé kompatibilitás az előző Xbox verziókkal.
  • RAM memória esetében még nincs megerősített információ, de valószínűleg GDDR6 és 16GB körül.
    A Microsoft szintén bemutatta az első játékokat az Xbox Series X-re, amelyek a Senua's Saga: Hellblade II, Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice és Halo Infinite.


  • Értékelések Xbox Series X - BAZÁR (használt termék , 12 hónapos garancia)

    Nincs vélemény a termékről.