Alex Kidd in Miracle World DX Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Alex Kidd in Miracle World DX - PS4Alex Kidd in Miracle World DX - PS5Alex Kidd in Miracle World DX - Xbox Series X|S
Bruttó ár
10.890 Ft
Nettó ár: 8.575 Ft
 
Termék kódja: 432533
MergeEN szinkron

Alex Kidd in Miracle World DX [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Alex Kidd legendás visszatér a Miracle World DX-ben! Alex Kidd 1986-ban való első fellépése, 1986-ban, a Csodaországban való első fellépése óta először tér vissza a kőzetbontáshoz, az érmegyűjtéshez és a főnökök megveréséhez. Állítsa vissza a Radaxian királyságát egykori dicsőségére, és pusztítsa el a gonosz Nagy Jankent! Ez az eredeti cím minden szintjéből, valamint vadonatúj szintekből áll, amelyek kibővítik Alex Kidd hagyományait, és új animációkkal, grafikai részletekkel és játékfejlesztésekkel olyan csodálatos világot indítanak el, mint még soha. Túlélje a legendás csatákat a "kő, papír, olló" szellemében Boss Rush módban! A Boss Rush Mode az összes eredeti klasszikus főnökharc felvételén túl lehetőséget ad arra, hogy megszakítás nélkül megtapasztalja az akciót! A Retro mód segítségével juthat el közvetlenül a klasszikusokhoz! Ugorjon egyenesen az eredeti klasszikushoz egy gomb megnyomásával Retro módban! A játék során bármikor válthat a továbbfejlesztett grafika és a rekreáció között az eredeti művészi stílusban! Jellemzők áttekintése: Legend Reborn - Merüljön el Alex Kidd lenyűgöző kikapcsolódásában egy csodálatos világban, feltűnő új művészettel, szorosabb és simább kezelőszervekkel. Új módok - a szokásos játék mellett a játékosok új módokat is kaphatnak, mint például a "Klasszikus mód és a" Főnök rohanás mód ". Új szintek - próbáljon ki új szinteket, amelyek kibővítik az eredeti játék hagyományait. Alternatív főnök párbajok - Új és továbbfejlesztett főnök harci mechanika és intuitívabb harc. Klasszikus mód - próbálja ki az eredeti játékot főnökharcokkal, párbeszédekkel, szintekkel és funkciókkal, amelyek megegyeznek a Master System eredeti verziójával. Új és újraszerkesztett zene - az átdolgozott zeneszámok széles választéka, valamint az eredeti klasszikus játék újraszerkesztett zeneszámai!

Értékelések Alex Kidd in Miracle World DX

Nincs vélemény a termékről.