Apple AirPods Max, Space Gray

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
224.190 Ft
Nettó ár: 176.528 Ft
 
Termék kódja: 416092
Apple

Apple AirPods Max, Space Gray [MGYH3ZM/A]

Ez olyan fejhallgató, mint amilyen még sohasem volt. A lenyűgöző hi-fi hangzás és az AirPods varázslatos tulajdonságainak tökéletes kombinációja a tökéletes hallgatási élmény érdekében. Tervezési szimfónia. Mind a fülkagylók, mind a fejhíd íve tökéletesen alkalmazkodik a fej egyéni formájához, így az AirPods Max optimális akusztikai tömítést és rendkívüli hallgatási élményt nyújt. Az AirPods Max ötvözi a nagy hűségű hangvisszaadást a csúcsminőségű aktív zajszűréssel. A hallgatási élmény felülmúlhatatlan. Speciális meghajtójuk minden része segít létrehozni a hangot abszolút minimális torzítással a hallható frekvenciatartományban. Masszív basszus, pontos közép és hű, tiszta magas hangzás tökéletesen átlátszó. A Digital Crown segítségével szabályozhatja a hangerőt, átugorhatja a számokat és fogadhatja a hívásokat.

Miért válasszam az AirPods Max-ot ?

  • Maximális kényelem
    A fejhíd lélegző szövött hálóból készült íve egyenletesen osztja el a fejhallgató súlyát és csökkenti a fejre nehezedő nyomást. A rozsdamentes acél vázat puha héj borítja, így az erő, a rugalmasság és a kényelem tökéletes összhangban van. A teleszkópos karok simán mozognak és a beállított helyzetben maradnak, így a fejhallgató kényelmesen és pontosan illeszkedik. A gyönyörűen kidolgozott eloxált alumínium héjak forradalmi mechanizmussal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a független forgást és a nyomás kiegyenlítését. A fülkagylókat speciális textilháló borítja, így hallás közben puha párnaként fekszenek a bőrön. A fülkagylók akusztikus memóriahabja finoman, de megbízhatóan zár, ami a fantasztikus hangzás alapfeltétele.
  • Tökéletes hang
    A mindkét fülhallgatóban található erős Apple H1 chipnek, az egyedülálló akusztikus megoldásnak, a fejlett szoftvernek és a számítási hangzásnak köszönhetően az AirPods Max hallgatási élménye egyenesen forradalmi. Az egyes chipek tíz audiomagját használó számítógépes hang blokkolja a környezeti zajt, és a hangot a fülhallgató elhelyezésének megfelelően állítja be. Úgy tűnik, hogy a filmjelenetek közvetlenül körülötted zajlanak. Az AirPods Max hihetetlen térhatású hangzást kínál dinamikus fejhelyzet-érzékeléssel.
  • Fejlett audiotechnológiák
    Az Apple dinamikus illesztőprogramja széles frekvenciatartományt fed le, és minden hangjegy finom részletét kiemeli. Az aktív zajszűrés, az áthaladási mód és az adaptív hangszínszabályozás segítségével az élmény tökéletes lesz, akár zenét hallgat, akár telefonon beszél. A nemkívánatos külső zajok elnyomására összesen hat külső mikrofon működik együtt az AirPods Max-ban – felismerik a kívülről jövő hangokat – és két befelé irányított mikrofon, amelyek segítenek elemezni, hogy pontosan mit hall. A sugárformáló technológiával rendelkező mikrofonok elszigetelik a hangját hívás közben, így tisztán hallható.
  • Intuitív vezérlés
    Az Apple Watch-ból ismert Digital Crown az irányítást szolgálja. Használható hangerő szabályozására, dalok váltására, hívások fogadására. Ezenkívül az AirPods Max egy külön zajszűrő gombbal rendelkezik, amelynek megnyomásával válthat az aktív zajszűrés és az áteresztő mód között.
  • Kiváló üzemidő
    Az AirPods Max akár 20 órányi zenehallgatást is kibír egyetlen feltöltéssel aktív zajszűrés vagy átviteli mód bekapcsolásával / 20 óra filmlejátszást bekapcsolt térhangzással / 20 óra hívást. 5 perc alatt körülbelül 1,5 órányi hallgatáshoz töltődnek fel.
  • AirPods Max és Smart Case
    A Smart Case rendkívül takarékos üzemmódban tartja a fejhallgatót, amelyben az akkumulátor megőrzi a töltöttségi szintjét.
  • Környezet
    A környezeti hatások értékelésekor az Apple figyelembe veszi a termék teljes életciklusát. Az AirPods Max nem tartalmaz brómozott égésgátló anyagokat, PVC-t vagy berilliumot.

Technikai specifikáció

Bluetooth verzió: 5.0
Csip: Apple H1 (mindkét oldalon)
Mikrofonok száma: 8, 6 az aktív zajszűréshez, 2 a hangérzékeléshez
Akkumulátor-üzemidő: akár 20 óra, 1,5 óra használat 5 percnyi töltés révén
Méretek: 168,6 x 187,3 x 83,4 mm
Súly (fejhallgató): 384,8 g
Súly (Smart Case): 134,5 g
Kompatibilitás: iPhone, iPod, iPad, Apple Watch, Mac, AppleTV - mindez az operációs rendszer legújabb verziójával

Csomag tartalma:

  • AirPods Max
  • Smart Case
  • USB-C kábel Lightning csatlakozóval
  • dokumentáció

Termékvideó


Értékelések Apple AirPods Max, Space Gray

Nincs vélemény a termékről.