Apple Mac mini M2 8-core CPU 10-core GPU 8GB 256GB, silver

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
289.190 Ft
Nettó ár: 227.709 Ft
 
Termék kódja: 457286
Apple

Apple Mac mini M2 8-core CPU 10-core GPU 8GB 256GB, silver [MMFJ3SL/A]

Több erő, több értelem

Az M2 chippel ellátott Mac mini olyan gyors, hogy egy-két másodperc alatt megoldja a feladatait. Az M2 Pro chip pedig a Mac mini elsőszámú professzionális chipje. Ha ehhez hozzáadjuk a portok sokoldalú választékát, akkor olyan asztali számítógépet kapunk, amely minden összeállításban kiemelkedik. Függetlenül attól, hogy melyik chipet választja.



A termékről

  • Turbó chip teljesítmény
    A következő generációs Apple chipek ezt a Mac minit a legnagyobb igáslóvá teszik, amelyet valaha készítettünk. Az M2 chip könnyedén kezeli feladatait és szórakozását – a vízáztatta prezentációktól a lenyűgöző játékokig. Az M2 Pro pedig könnyedén megbirkózik a számítási teljesítményt igénylő feladatokkal, például hatalmas fotók vagy videók szerkesztésével 8K ProRes formátumban.
  • A Mini megcsinálja
    Minden kedvenc alkalmazása villámszerűen fut a Mac minin a macOS Venturával – a Microsoft 365-alkalmazásoktól az Adobe Creative Cloudon át a Zoomig. Ezenkívül több mint 15 000 alkalmazás és bővítmény van optimalizálva az M2 és M2 Pro chipekhez. A Stage Manager segít az alkalmazások és ablakok elrendezésében, hogy nyomon tudja követni őket, amikor váltogat közöttük. Merüljön el a többszereplős játékokban a SharePlay segítségével. Vagy hozzon létre egy teendőlistát iPhone-ján, és adja hozzá a Mac minihez.
  • Dizájn
    Akár az M2, akár az M2 Pro chipet választja, a Mac mini nagy dolgokra képes az Apple chip teljesítményének és gazdaságosságának köszönhetően. Az ikonikus 20 cm-es négyzet alakú kivitelben.
  • Felejthetetlen memória
    A Mac egységes memóriája többre képes, mint a hagyományos RAM. Egyetlen nagy sávszélességű, alacsony késleltetésű memóriamodul lehetővé teszi, hogy az Apple chipje gyorsan mozgassa az adatokat, így minden karikacsapásként működik. Az M2 chippel rendelkező Mac mini 8 GB-tól 24 GB-ig terjedő memóriával, míg az M2 Pro chippel 16 GB és 32 GB között választhat.
  • Gyors SSD
    A Mac mini tiszta flash tárhellyel rendelkezik – akár 8 TB SSD-vel az összes fotó- és videókönyvtárhoz, fájlhoz és alkalmazáshoz. Ez akár négyszer több, mint az előző generációban.
  • Adatvédelem és biztonság
    Az M2 chip és a macOS Ventura lenyűgöző adatvédelmi és biztonsági funkciókat kínál a Mac mini számára, beleértve a beépített malware- és vírusvédelmet. A következő generációs Secure Enclave társprocesszor pedig védi a rendszert és az Ön adatait.
  • Mindenre készen
    A csúcsteljesítménynek, a portok széles választékának és a kompakt méreteknek köszönhetően ez a mini asztali számítógép minden tekintetben kézre áll – mindennel megbirkózik, amit csinál.
  • Csatlakoztasson mindent
    A Mac minit két vagy négy Thunderbolt 4 porttal, két USB-A porttal, HDMI-vel, Wi-Fi 6E-vel és gigabites Ethernettel gyakorlatilag bármihez csatlakoztathatja. Ha pedig igazán gyors hálózati kapcsolatra van szüksége, konfigurálhatja Mac minijét 10 Gb Ethernettel, amely akár 10-szer nagyobb sávszélességgel rendelkezik.
  • Thunderbolt 4
    Adatátvitel akár 40 Gb/s sebességgel. Külső eszközök feltöltése és tápellátása. És bővítse asztalát akár 6K felbontású külső kijelzőkkel 60 Hz-en. Csatlakoztassa őket a Thunderbolt 4-en keresztül. HDMI-n keresztül csatlakoztatva a videokimenetet akár 8K felbontásban is használhatja.
  • Wi-Fi 6E
    A Mac mini másik újdonsága, a Wi-Fi 6 megnövelt általános teljesítményt és akár 2,4 Gbps-os átviteli sebességet kínál a szupergyors fájlátvitelhez vagy a Time Machine biztonsági mentésekhez.
  • Tedd le az adukártyákat az asztalra
    Studio Display 27 hüvelykes Retina 5K kijelzővel, 12 Mpx-es kamerával képközpontosítóval és Hi-Fi hangrendszerrel hat hangszóróval, lehetővé teszi a Mac mini maximális kihasználását. Az egész készletet praktikus kiegészítőkkel egészítheti ki, mint például a Magic Keyboard Touch ID-vel.


Technikai specifikáció

Csip
Neve:Apple M2
Magok száma:8
Grafikus processzor:10-magos grafikus processzor
Neural Engine:16-magos Neural Engine
Memória sávszélessége:100 GB/s
Memória
Kapacitás:8 GB
Tárhely
Kapacitás:256 GB
Típus:SSD
Kijelzőtámogatás
Kijelzőtámogatás:Támogatja akár két kijelző csatlakoztatását egyszerre
Digitális videó kimenet a Thunderbolt 4-en keresztül
Videó kimenet HDMI kijelző csatlakozón keresztül
Videólejátszás
Támogatott formátumok:hagyományos formátumok
magában foglalja a HEVC-t, a H.264-et és a ProRes-t is
HDR:HDR Dolby Vision, HDR10 és HLG
Hang
Hangszórók száma:1
Csatlakozó:3,5 mm
a nagy impedanciájú fejhallgatók fejlett támogatásával rendelkező fejhallgatókhoz
Támogatott formátumok:hagyományos formátumok
magában foglalja az AAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus és Dolby Atmos
Csatlakozás és kiterjesztés
Kiterjesztés:2 x Thunderbolt 4 támogatja:
DisplayPort
Thunderbolt 4 (akár 40 Gb/s)
USB 4 (akár 40 Gb/s)
USB 3.1 2. generációk (akár 10 Gb/s)
Thunderbolt 2 kimenet, HDMI, DVI és VGA támogatottak adapterek használatakor (külön megvásárolhatók)
2x USB-A port (akár 5 Gb/s)
Port HDMI
Gigabites Ethernet port (10 Gb Ethernet konfigurációs lehetőség)
3,5 mm fülhallgató-csatlakozó
Wi-Fi hálózati kapcsolat:Wi-Fi 6E 802.11ax
Bluetooth:5.3
Ethernet:10/100/1000BASE-T gigabites Ethernet (konnektor RJ-45)
Méretek és súly
Méretek:3,58 x 19,70 x 19,70 cm
Súly:1,18 kg


Csomag tartalma:

  • Mac mini
  • Tápkábel
  • Dokumentáció



Értékelések Apple Mac mini M2 8-core CPU 10-core GPU 8GB 256GB, silver

Nincs vélemény a termékről.