Aqara smart radiátorfej E1

Bruttó ár
21.890 Ft
Nettó ár: 17.236 Ft
 
Termék kódja: 450462
Aqara

Aqara smart radiátorfej E1 [SRTS-A01]

Intelligens termosztatikus fej, amely fűtési költségeket takarít meg

Az Aqara radiátorfej nagyszerű kiegészítője az Aqara Smart Home rendszernek. Ez egy E1-es radiátor termosztát egy radiátorhoz, nagyszerű funkciókkal, amelyet használhat az Aqarában, de a HomeKitben is. Ráadásul a több fej párosításának és a külső hőmérséklet érzékelőn alapuló szabályozási lehetőségnek köszönhetően ideális olyan helyiségekbe is, ahol a radiátor problémás helyen van. Zigbee 3.0 protokollon működik (Aqara vezérlőegység szükséges).

A termékről

  • Okos otthon melege
    Az Aqara radiátorfej nagyszerű kiegészítője az Aqara Smart Home rendszernek. Kiváló kialakításának és nagyszerű funkcióinak köszönhetően ezzel a fejjel a ház minden helyiségében vezérelheti a radiátorokat. Hlavica podporuje taktiež párovanie viacerých termostatov ako aj možnosť regulácie na základe iného senzora teploty.

  • Alkalmazás támogatás
    Ennek a radiátorfejnek nagy előnye, hogy támogatja az Aqara alkalmazást, valamint a HomeKit-et, valamint a Matter protokoll jövőbeli támogatását, amely nem érhető el azonnal, de az eszköz a jövőben az Aqara Hubon keresztül frissül rá. Jelenleg ez a fej a Zigbee 3.0 protokollon kommunikál (Aqara vezérlőegység szükséges).

  • Világos áttekintés
    Az Aqara intelligens radiátorfej kétféleképpen is képes figyelni az ablak nyílását. Akár a hirtelen hőmérséklet-változások érzékelésével a beépített érzékelőn keresztül, akár az Aqara ajtóérzékelővel való párosítással. Egy ilyen kapcsolat maximális megtakarítást biztosít.

  • Alkalmazás beállítások
    Természetesen ahhoz, hogy a fej okos legyen, alkalmazáson keresztül vezérelhetőnek kell lennie. Ezen túlmenően, a lehető legmagasabb fűtési megtakarítás érdekében, a fej nagyszerű lehetőségeket kínál a fűtés ütemterv szerinti tervezésére is, amely ráadásul geofencinggel vezérelhető, így automatikusan kikapcsol, ha nem tartózkodik otthon. Ezen túlmenően, ha hozzáadja a fejet az Aqara Hub kameravezérlő egységhez, az arcfelismerésnek köszönhetően beállítható a hőmérséklet aszerint, hogy ki tartózkodik a szobában.


Fő tulajdonságok

  • Fűtési költségek megtakarítása
  • Könnyen leolvasható LCD kijelző
  • Egyszerű vezérlés
  • ZigBee protokoll

Technikai specifikáció
Tápellátás Elemek
Elemek 3V DC (2 × 1,5V AA)
Kijelző LCD LED háttérvilágítással
Menetes csatlakozás M30×1,5 mm
Vezetéék nélküli protokollok Zigbee 3.0
Zigbee <10 dBm
Tulajdonságok Nyitott ablak észlelése
Nyaralás mód
Automata és kézi üzemmód
Eco mód
Offset hőmérsékletek
Üzemi hőmérséklet 0°C ~ 40°C (32°F ~ 104°F)
Üzemi páratartalom 0 ~ 95% RH, kondenzáció nélkül
Méretek 57 × 89 mm

Csomag tartalma:

  • Aqara radiátorfej E1 SRTS-A01
  • Dokumentáció


Értékelések Aqara smart radiátorfej E1

Nincs vélemény a termékről.