Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 - PS5Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 - Xbox Series X|SAsterix & Obelix: Slap Them All! 2 - NSW
Bruttó ár
15.090 Ft
Nettó ár: 11.882 Ft
 
Termék kódja: 465372
MicroidsEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játékról Asterix, Obelix és egy bizonyos gall falu más lakóinak mindennapjait, akik kitartóan ellenállnak a római légiósoknak, a kétségbeesetten segítséget kereső Justforkix érkezése hirtelen megzavarja. Apját, Doublehelixet bebörtönözték egy lopás miatt, amit nem ő követett el... A Lutetian Eagle-t, a római légiók értékes arany jelvényét ellopták, a rómaiak pedig bebörtönözték egy ártatlan embert! Asterix megígéri, hogy kivizsgálja az ügyet, és Obelixszel együtt azonnal Luteciába indul, hogy további információkat szerezzen egy ismerősétől, akiről köztudott, hogy jól értesült mindenről, ami a városban történik. De az teljesen világos, hogy pofonok jó adagja nélkül gall hőseink nem kapják meg a szükséges válaszokat az igazságszolgáltatásért tett hosszú útjukon... Asterix és Obelix: Pofon mindet! A 2 egy teljesen új történettel rendelkező pofonegyesítő, ahol számos különböző helyszínt látogathatsz meg – a sötét erdőben elfeledett romoktól kezdve minden idők legnagyobb római táborán át egészen Lutéciáig. A távoli, változatos környezetet kínáló vidékekkel való találkozáshoz vezető utazást számos ellenséges találkozás és természetesen nagylelkű pofonok tarkítják. Mindezt eredeti animációs képsorok kísérik, amelyek elmesélik a történetet. Továbbfejlesztett csatákra is számíthatsz, amelyek több ellenséget és főnököt kínálnak, valamint számos új elemet és játékmeneti fejlesztést. Az új egyedi támadások mellett, amelyeket Asterix és Obelix fokozatosan "tölthet" a dinamikusabb és gördülékenyebb harcok során, mindketten düh módba léphetnek, növelve erejüket, vagy végrehajthatnak egy úgynevezett végső támadást. A közmondás szerint hab a tortán az a képesség, hogy megsemmisítsd a környezet kiválasztott elemeit, vagy hordókat és menhireket dobj az ellenségre. Ezért a rómaiaknak és minden más ellenségnek nagyon óvatosnak kell lennie! Főbb jellemzők Gyönyörűen átrajzolt, vadonatúj, változatos szintek. Akciódús történet, tele fordulatokkal, meglepetésekkel és dupla adag pofonokkal. Új düh mód és egyedi végső támadás minden hős számára. Új ellenségek és főnökök, akiket igazán legyőzhet. Képes megsemmisíteni a környezet kiválasztott elemeit. A helyszínek és karakterek képregényhű kezelése. Két játékos közös játéka helyi kooperatív módban. Egy vadonatúj történet, amelyet animációs képsorok segítségével mesélnek el.
A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések Asterix & Obelix: Slap Them All! 2

Nincs vélemény a termékről.