ASUS ROG Gladius II Core játékos egér

Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
Termék kódja: 419543
ASUS

ASUS ROG Gladius II Core játékos egér [90MP01D0-B0UA00]

A ROG Gladius II Core könnyű, ergonomikus, vezetékes optikai játékegér 6200 dpi-s érzékelővel, a ROG exkluzív cserélhető kapcsolódizájnjával és Aura Sync világítással

  • Klasszikus ROG Gladius ergonómia, elválasztott bal és jobb gombokkal, könnyű kialakítással és tartós, csúszásmentes oldalsó markolatokkal az ikonikus ROG logóval
  • Játékminőségű PAW3327 optikai érzékelő akár 6200 DPI-vel a gyors és pontos követés érdekében
  • A ROG exkluzív kialakítása cserélhető kapcsolókkal, amelyek megváltoztatják a kattintásállóságot és meghosszabbítják az egér élettartamát
  • Intuitív ASUS Armory II szoftver a gombok egyszerű testreszabásához, a tápellátás és a világítás beállításához

    A ROG Gladius II Core a Gladius optikai egér klasszikus játékélményét használja elérhető, új formában, sportos csúszásgátló élekkel, amelyeket az ikonikus ROG logó domborműve díszít. A Gladius II Core 6200 dpi-s optikai érzékelővel és független bal és jobb gombokkal rendelkezik a pontos válaszadás és precíz vezérlés érdekében. A jobbkezes ergonómiával a maximális kényelemért és a könnyű kialakítással, amely kíméli a csuklóját, a cserélhető kapcsolókkal és az integrált Aura Sync világítással a Gladius II Core készen áll a tiszta győzelemre.

    A játékra alkalmas PAW3327 optikai érzékelővel rendelkező ROG Gladius II Core a végső fegyver a győzelemhez, 200-6200 dpi érzékenységet biztosít a kivételes pontosság érdekében. Akár 220 hüvelyk/másodperc (IPS) sebességet is követ, akár 30 g-os gyorsítással, ami lehetővé teszi, hogy olyan gyorsan támadjon és hárítson támadásokat, amilyen gyorsan csak szükséges, hogy dominanciát szerezzen a játék csataterén. A Gladius II Core belsejét is optimalizáltuk, így egy nagy teljesítményű, játékhoz készült egér 20%-kal könnyebb, mint az eredeti Gladius. Minden mozdulatot leegyszerűsít, csökkenti a csuklófájdalmat és a fáradtságot, így tovább játszhat.

    A ROG exkluzív cserélhető kapcsolókialakítása teljesen új szintre emeli a személyre szabást, lehetővé téve az egérkapcsolók egyszerű cseréjét. Ez azt jelenti, hogy beszerelheti a kívánt erővel bíró és visszacsatolású kapcsolót, és kicserélheti a kopott vagy törött kapcsolókat, hogy meghosszabbítsa az egér élettartamát.

    A ROG Gladius II Core a legmagasabb játékkomfortot nyújtja, győzelmet győzelemre, játékról játékra. Kontúrjait és egyéb tervezési részleteit, mint például a texturált oldallapokat kifinomult tesztek segítségével fejlesztették ki. Az eredmény egy játékhoz használható egér, amely kényelmesen illeszkedik a jobb kézbe, és kifejezetten a tenyér-, karmok- és ujjbegy-fogásokhoz lett optimalizálva.

    Emelje játékstílusát a következő szintre az ASUS Aura Sync RGB világítással. Teljesen testreszabhatja egerét a színek végtelen spektrumával és számos dinamikus fényeffektussal. Teljes világítását szinkronizálhatja az Aura Sync rendszert támogató, folyamatosan bővülő hardverportfólióval, így igazán személyre szabott játékkörnyezetet hozhat létre.

    Az ASUS Armory II egy továbbfejlesztett perifériás konfigurációs segédprogram, amely kiterjedt vezérlőket kínál. Az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi a ROG Gladius II Core egyszerű hangolását, pontosan az Ön ízlése és játéka szerint – állítsa be a teljesítménybeállításokat és a felület kalibrálását, a programozási és térképi gombokat, testreszabhatja a fényeffektusokat és így tovább.Akár a hardverstatisztikát is figyelemmel kísérheti az adatelemzés során.

    Technikai specifikáció:

  • Optikai szenzor 200-6200 DPI a gyors és pontos érzékelés érdekében
  • Csatlakozás USB 2.0
  • Szenzor PMW 3327
  • Maximális sebesség 220 IPS
  • Maximális gyorsítás: 30G
  • USB report rate: 1000Hz
  • 6 programozható gomb
  • Támogatott OS: Windows 10
  • Méretek és súly: 126 x 67 x 45mm / 92,5g


  • Értékelések ASUS ROG Gladius II Core játékos egér

    Nincs vélemény a termékről.