Bluetooth Gamepad iPega 9167 Dual Thorn

Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 404582
iPega

Bluetooth Gamepad iPega 9167 Dual Thorn [8596311099892]

Az iPega játékvezérlő új játékirányítási lehetőségeket kínál a cserélhető modulnak köszönhetően. A bal kéz kezeli a gombokat, míg a jobb kényelmesen kezelheti a teljes érintőképernyőt, vagy a további gombokat - a választás a tiéd. Továbbá, a Gamepad kiegészíthető egy 3.5mm jack csatlakozós modullal, vagyis fülhallgatót is csatlakoztathatsz hozzá bármikor.

Figyelmeztetés: Az iPega kontroller átmenetileg nem támogatja a telefonokat, amelyek Mediatek processzorral és iOS 13.4 vagy újabb verziójú operációs rendszerrel rendelkeznek.

Miért válasszam az iPega gamepadet?

  • Az iPega Gamepad támogatja játékok játszását Android és iOS rendszerű készülékeken Bluetooth technológia támogatással.
  • A jobb oldali vezérlő eltávolítható, ha csak a bal oldalira lenne szükséged az adott játék során. A Gamepad kiegészíthető egy 3.5mm jack csatlakozós modullal, vagyis fülhallgatót is csatlakoztathatsz hozzá bármikor.
  • A teleszkopikus rögzítés lehetővé teszi a rögzítést 135 - 250 mm hosszúságú készülékek számára, amely széles kompatibilitást biztosít a telefonoktól kezdve egészen a táblagépekig.
  • Támogatja a burst TURBO funkciót, amely még jobb játékélményt kínál a játékosok számára.

Technikai specifikáció

Csatlakozás: Bluetooth 4.0
Akkumulátor üzemidő: akár 15 óra
Készenléti állapotban: 40 nap
Rendszertámogatás: Android/iOS
Akkumulátor kapacitása: 380 mAh
Hatótáv: akár 8 méter

Csomag tartalma:

  • iPega Gamepad
  • USB kábel


Értékelések Bluetooth Gamepad iPega 9167 Dual Thorn

Nincs vélemény a termékről.