Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 206961
ActivisionEN szinkron

Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1 [PC CIAB]

A Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1 az első letölthető gyűjtemény a Call of Duty: Modern Warfare 3 játékhoz. Négy multiplayer pályát tartalmaz Survival módhoz a két Special Ops küldetés mellett.

Ezzel a tartalmi csomaggal felfegyverkezve a militarizált Central Park - "Liberation" pálya, az olasz turistaparadicsom - "Piazza" pálya, a 70 emeletes felhőkarcoló - "Overwatch" pálya és a lelőtt Air Force One körüli harcok - "Black Boksz" pálya közül választhatsz. Ha a választék nem lenne elég, vagy a Special Ops küldetéseket részesíted előnyben, akkor érdemes motoros szánra pattanni és beépülni a gyémántbányába a "Black Ice" küldetésben, vagy Indiába utazni, ahol a "Negotiator" küldetésben túszokat kell megmentened.

  • 4 multiplayer pálya - Liberation, Piazza, Overwatch és Black Box
  • 2 Spec Ops küldetés - Black Ice és Negotiator

    A kiegészítés a Call of Duty: Modern Warfare 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék futtatása aktív Internetkapcsolatot igényel.

    A csomag fizikai adathordozót CD/DVD - t NEM tartalmaz! A csomag egy egyedi hozzáférési kódot tartalmaz, aminek segítségével a tartalom a Steam szervereiről letölthető.


  • Értékelések Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1

    Nincs vélemény a termékről.