Crucial 32 GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16 Gb)

az erre a termékre érvényes meghosszabbított garancia 5 hónap
5
Bruttó ár
49.390 Ft
Nettó ár: 38.890 Ft
 
Termék kódja: 472935
Crucial

Crucial 32 GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16 Gb) [CT32G56C46S5]

A Crucial cég memóriamodulok készítésével és adattárolással foglalkozik. Most bemutatja minőségi UDIMM DDR5 memóriamoduljait. Portfóliójuk egyik első DDR5 modulja, amely magasabb frekvenciákat, alacsonyabb üzemi feszültséget, valamint praktikus funkciók széles skáláját kínálja, amelyek nagyobb teljesítményt és hatékonyságot kínálnak. Az UDIMM modulok notebookokhoz és kisméretű, kompatibilis PC-egységekhez készültek.

A termékről

  • Gyorsabb betöltési idő és fájlátvitel
    A kulcsfontosságú DDR5 asztali memória 50%-kal több adatot képes átvinni a számítógépére indításkor, mint a DDR4, ami gyorsabb betöltést, fájlátvitelt, letöltést, frissítési gyakoriságot és kisebb késést eredményez. A nagyobb buszhatékonyságnak köszönhetően a DDR5 technológia nem csak gyorsabb, mint az előző generáció, hanem jobb is.

  • Reszponzívabb multitasking
    A Crucial DDR5 50%-kal nagyobb sebességet kínál, mint a DDR4 induláskor, így a felhasználók extrém teljesítményt kapnak a dobozból. Még lenyűgözőbb, hogy a Crucial DDR5 a nagyobb teljesítményre és többfeladatos munkavégzésre van optimalizálva, nemcsak a tesztelés során, hanem a valós körülmények között is. Több böngészőlap megnyitása és az alkalmazások közötti váltás most minden eddiginél gyorsabban reagál.

  • Extrém innováció a stabil teljesítmény érdekében
    A Crucial DDR5 rendkívüli előrelépést tesz a tervezésben az előző generációhoz képest, modulonként két független 32 bites csatornával az optimalizált teljesítmény érdekében. A hosszú távú stabilitás érdekében a komponensszintű on-die ECC (ODECC) 8-mal tervezett Crucial DDR5 az előző generációval megegyező megbízhatóságot biztosít, még a következő generációs számítástechnika szigorú követelményei mellett is.

  • Optimalizált energiahatékonyság
    A jobb hatékonyság és stabilitás érdekében a Crucial DDR5 bevezeti a feszültségszabályozást az energiagazdálkodási integrált áramkör (PMIC) modulon, amely az alaplapon volt régebbi memóriatechnológiákkal. Az eredmény jobb jelátvitel és tisztább tápellátás a modulokhoz (DIMM). Ezenkívül a DDR5 modul üzemi feszültsége csak 1,1 V az 1,2 V DDR4-hez képest.

  • Mikron minőség - magasabb szintű megbízhatóság
    A Micron vertikálisan integrált fogyasztói márkájaként a Crucialban milliók bíznak a megbízhatóság, a teljesítmény és a kompatibilitás terén. A modulépítőktől eltérően a Micronnal kialakított egyedülálló kapcsolatunk a mérnöki együttműködés mélyebb szintjét foglalja magában, hogy termékeinkből a teljesítmény minden porcikáját kipréseljük a megbízhatóság veszélyeztetése nélkül. A Micron több mint 43 éves gyártási kiválóságával és több mint 25 éves Crucial fogyasztói termékfejlesztésével a Crucial DDR5 korlátozott élettartamú garanciával rendelkezik, és nagy teljesítményt nyújt, amelyben megbízhat. Ami a memóriát illeti, ne elégedjen meg kevesebbel.

Technikai specifikáció
Technológia DDR5
Modultípus SO-DIMM
Kapacitás 32 GB
Konfiguráció 1 x 32 GB
RAM modulok száma 1
Üzemi frekvencia 5 200 MHz
Időzítés CL 42
Feszültség 1,1 V
Hűtés hűtés nélkül
Világítás nem
Speciális tulajdonságok dual rank

Csomag tartalma:

  • Crucial memória
  • Dokumentáció


Értékelések Crucial 32 GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16 Gb)

Nincs vélemény a termékről.