Crucial 32GB DDR5-4800 SODIMM CL40

Bruttó ár
46.890 Ft
Nettó ár: 36.921 Ft
 
Termék kódja: 465188
Crucial

Crucial 32GB DDR5-4800 SODIMM CL40 [CT32G48C40S5]

Crucial DDR5 32GB

Miért válassza a Crucial memóriát? Több oka is van. Ezek az emlékek gyorsabbá és erősebbé teszik a rendszert. Telepítésük teljesen egyszerű, és ez a legegyszerűbb módja a számítógép tényleges fejlesztésének. A Crucial törődik ügyfelei elégedettségével, ezért a memóriát alaposan tesztelik. Tehát, ha eldönti, melyik memóriát válassza, akkor a Crucial a megfelelő választás.

A termékről

  • Gyorsabb betöltési idő és fájlátvitel
    A kulcsfontosságú DDR5 asztali memória 50%-kal több adatot képes átvinni a számítógépére indításkor, mint a DDR4, ami gyorsabb betöltést, fájlátvitelt, letöltést, frissítési gyakoriságot és kisebb késést eredményez. A nagyobb buszhatékonyságnak köszönhetően a DDR5 technológia nem csak gyorsabb, mint az előző generáció, hanem jobb is.

  • Reszponzívabb multitasking
    A Crucial DDR5 50%-kal nagyobb sebességet kínál, mint a DDR4 induláskor, így a felhasználók extrém teljesítményt kapnak a dobozból. Még lenyűgözőbb, hogy a Crucial DDR5 a nagyobb teljesítményre és többfeladatos munkavégzésre van optimalizálva, nemcsak a tesztelés során, hanem a valós körülmények között is. Több böngészőlap megnyitása és az alkalmazások közötti váltás most minden eddiginél gyorsabban reagál.

  • Extrém innováció a stabil teljesítmény érdekében
    A Crucial DDR5 rendkívüli előrelépést tesz a tervezésben az előző generációhoz képest, modulonként két független 32 bites csatornával az optimalizált teljesítmény érdekében. A hosszú távú stabilitás érdekében a komponensszintű on-die ECC (ODECC) 8-mal tervezett Crucial DDR5 az előző generációval megegyező megbízhatóságot biztosít, még a következő generációs számítástechnika szigorú követelményei mellett is.

  • Optimalizált energiahatékonyság
    A jobb hatékonyság és stabilitás érdekében a Crucial DDR5 bevezeti a feszültségszabályozást az energiagazdálkodási integrált áramkör (PMIC) modulon, amely az alaplapon volt régebbi memóriatechnológiákkal. Az eredmény jobb jelátvitel és tisztább tápellátás a modulokhoz (DIMM). Ezenkívül a DDR5 modul üzemi feszültsége csak 1,1 V az 1,2 V DDR4-hez képest.

  • Mikron minőség - magasabb szintű megbízhatóság
    A Micron vertikálisan integrált fogyasztói márkájaként a Crucialban milliók bíznak a megbízhatóság, a teljesítmény és a kompatibilitás terén. A modulépítőktől eltérően a Micronnal kialakított egyedülálló kapcsolatunk a mérnöki együttműködés mélyebb szintjét foglalja magában, hogy termékeinkből a teljesítmény minden porcikáját kipréseljük a megbízhatóság veszélyeztetése nélkül. A Micron több mint 43 éves gyártási kiválóságával és több mint 25 éves Crucial fogyasztói termékfejlesztésével a Crucial DDR5 korlátozott élettartamú garanciával rendelkezik, és nagy teljesítményt nyújt, amelyben megbízhat. Ami a memóriát illeti, ne elégedjen meg kevesebbel.

Technikai specifikáció
Technológia DDR5
Modultípus SODIMM, Nem tartalmazza a kiegyenlítő memóriát
Kapacitás 32 GB készlet
Sebesség 4800 MHz
Időzítés CL 40
Feszültség 1,1 V

Csomag tartalma:

  • Crucial memória
  • Dokumentáció


Értékelések Crucial 32GB DDR5-4800 SODIMM CL40

Nincs vélemény a termékről.