Digitális Toll for iPad Logitech Crayon Retail Intense Sorbet

Bruttó ár
27.190 Ft
Nettó ár: 21.409 Ft
 
Termék kódja: 410923
Logitech

Digitális Toll for iPad Logitech Crayon Retail Intense Sorbet [914-000034]

A Logitech Crayon egy univerzális, digitális toll minden aktuális iPad modell számára, melyek támogatják az Apple Pencil-t.

Fejlett technológia használatával a Logitech Crayon olyan természetes írási élményt nyújt, mint a toll és a papír. Az Apple Pencil remek alternatívája. A Crayon pontosságának és nullás latenciájának hála nagyon kényelmes és kezelése természetes. A még nagyobb természetesség érdekében tenyerünket ráhelyezhetjük az iPad kijelzőjére, amely nem fog rá reagálni. Így kreativitásunkra összpontosíthatunk. A vastagabb vagy vékonyabb vonal használatához elég csak megbillenteni a Logitech Crayont. A Logitech Crayonnak intelligens hegye van, amely dinamikusan változtatja a vonal vastagságát a döntési szögtől függően - pont úgy, mint egy hagyományos ceruza. A toll ideális akkumulátor üzemidővel rendelkezik, akár 7,5 órát is kibír. Az intelligens energiagazdálkodási rendszer automatikusan kikapcsolja a Crayont 30 perc tétlenséget követően. Ha elfelejtjük feltölteni a tollat, 30 percnyi használat érdekében elegendő csupán 90 másodpercig tölteni a Crayont, és nagyon egyszerű és kényelmes a párosítása iPaddel. Csak megnyomjuk rajta a gombot és a Logitech Crayon rögtön csatlakozik.

Érintő toll iPad (6th&7th gen), iPad Air (3rd gen), iPad mini (5th gen), iPad Pro 11" & iPad Pro 12.9" (3rd gen) számára

Applikációk százaival kompatibilis

Akkumulátor üzemidő akár 7,5 óra, 30 percnyi használat érdekében elegendő csupán 90 másodpercig tölteni (töltés Lightning kábelen keresztül - a csomag nem tartalmazza)

Méretek és súly: 16,3 x 1,2 x 0,8cm, 20g


Értékelések Digitális Toll for iPad Logitech Crayon Retail Intense Sorbet

Nincs vélemény a termékről.