Disney Illusion Island [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 468435
Disney

Disney Illusion Island [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Csatlakozz Mickey & Friends csapatához, hogy felfedezd Monoth titokzatos szigetét, és szerezz három misztikus könyvet, hogy megmentsd a világot a katasztrófától a Disney Illusion Islanden a Nintendo Switch-en!

Fő tulajdonságok

  • Játssz Mickey & Friends szerepében
    Válaszd ki kedvenc karakteredet, és tárd fel a különleges képességeidet, miközben platformereken lépdelsz, szórakoztató rejtvényeket oldasz meg és epikus boss-csatákat vívsz.

  • Fedd fel Disney Illusion Island titkait
    Fuss, ússz, hintázz és ugorj át egy gyönyörű, de titokzatos szigeten, és fedezz fel gazdag életrajzokat, érdekes karaktereket és rejtett titkokat.

  • Szórakozás a barátokkal kooperációs módban 4 játékos számára
    Játssz egyedül, vagy fogadj el akár három barátot, és mentsd meg Monoth szigetét egy 4 fős kooperatív játékban. Állj össze a barátaiddal, és használj olyan egyedi készségeket, mint a Rope Drop, Leap Frog és a szívadakozó Hug.

  • Légy részese egy hiteles animációs Mickey-filmnek
    Tapasztald meg a Mickey & Friends vadonatúj kalandját kézzel rajzolt animációval, eredeti hangszerelt kottával és hiteles hangtehetséggel.

Trailer

Értékelések Disney Illusion Island [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.