DJI Air 3 (DJI RC-N2)

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
455.990 Ft
Nettó ár: 359.047 Ft
 
Termék kódja: 464039
DJI

DJI Air 3 (DJI RC-N2) [CP.MA.00000691.04]

Érkezik a DJI Air 3

A DJI Air 3 egy kompakt összecsukható drón két nagy teljesítményű kamerával - egy nagylátószögű és egy 3x közepes teleobjektívvel. Élvezze az optimalizált repüléseket 46 perces maximális repülési idővel, mindenirányú akadályérzékeléssel és O4 videoátvitellel. Rögzítsen bármilyen jelenet lélegzetelállító részleteit a kétkamerás 48 MP-es fényképekkel és a 4K HDR videóval. Az Air 3 segítségével korlátlan kreativitással filmezheti le alanyait, és merész vizuális történetet mesélhet el.

A termékről

  • Kettős elsődleges kamerarendszer
    Az Air 3 az Air sorozat első kettős elsődleges kamerarendszerével büszkélkedhet, amely egy 1/1,3 hüvelykes széles látószögű CMOS kamerát és egy 3x1/1,3 hüvelykes CMOS középtelefotó kamerát tartalmaz, elegáns és kompakt házban. A két kamera azonos szenzormérettel, de eltérő gyújtótávolsággal rendelkezik, így egyenletes képminőséget és dinamikusabb képalkotási képességeket biztosít.

  • Kiegészítő kamerateljesítmény
    A széles látószögű kamerával lehetőség nyílik a hatalmas tájképek jobb rögzítésére. A 3x közepes telefotós fényképezőgép pedig veszteségmentes 3x optikai zoomot ér el a térbeli tömörítés érdekében, amely egyedülálló perspektívát biztosít bármilyen témáról.

  • Ikonikus minden szögből
    Használja a nagylátószögű kamera széles FOV-ját, hogy többet rögzítsen bármilyen tájból. Váltson 3x közepes telefotóra, és állítson be bármilyen témát kiemelkedő fókuszpontként.

  • Kettős kamerás 48MP fotók
    Mindkét kamera képes 48 MP-es, valósághű részletekkel teli fényképek készítésére, amelyek nagyszerűen néznek ki, és zökkenőmentes utóvágást tesznek lehetővé azok számára, akiknek szükségük van rá.

  • HDR videók kettős kamerával 4K/60fps
    A két 1/1,3 hüvelykes Air 3 CMOS érzékelő támogatja a kettős natív ISO-t a közvetlen 4K/60fps HDR videokimenethez, körbevágás nélkül. Ez azt jelenti, hogy mindkét kamera felvételei gazdag színekkel és természetes fényátmenetekkel tölthetők fel a lenyűgöző, rendkívül pontos eredmények érdekében. Mindkét kamera támogatja a 10 bites D-Log M és a 10 bites HLG színmódokat is. A 10 bites D-Log M mód segít megőrizni a csúcsfények és az árnyékok részleteit a rugalmasabb szerkesztés érdekében. Míg a 10 bites HLG mód nagyobb dinamikatartományt tud felmutatni, és kiváló megjelenítési eredményeket érhet el színátmenet nélkül.

  • Az akadályok mindenirányú érzékelése
    Az Omni-Directional Sensing System átfogó környezettudatosságot tesz lehetővé, és lehetővé teszi az Air 3 számára, hogy minden irányban észlelje az akadályokat. Ha akadályokat észlel, az Air 3 az APAS 5.0 segítségével simább kitérő manővereket hajthat végre a biztonságosabb repülési élmény érdekében. Még a teljesen kezdők is magabiztosan repülhetnek, és megnövelt biztonsággal valósíthatnak meg kreatív ötleteket.

  • O4 videóátvitel
    Az új generációs O4 videoátviteli rendszer lehetővé teszi az Air 3 számára, hogy lényegesen nagyobb átviteli teljesítményt nyújtson. Maximum 20 km-es hatótávolságot biztosít megnövelt stabilitással és maximális minőségű 1080p/60fps élő átvitellel, amely biztosítja a rendkívül sima nyomkövetést és működést.

  • Haladó RTH
    A Smart RTH alatt az Air 3 automatikusan megtervezi az optimalizált repülési útvonalat az Advanced RTH számára, miközben fenntartja a mindenirányú akadályérzékelést, hogy gyorsan és biztonságosan visszatérhessen kiindulási pontjára.

  • FocusTrack
    A FocusTrack egyszerűen a keret közepén tartja Önt vagy témáját. A 3x közepes telefotó kamera egyedülálló térbeli tömörítést kölcsönöz a tárgyak kiemelésekor. Ez a frissített követési teljesítmény a mindenirányú akadályérzékeléssel kombinálva lehetővé teszi, hogy intelligens, jól időzített felvételeket készítsen, amikor és ahol szüksége van rájuk.

  • 2,7K vertikális felvétel
    Az Air 3 mindkét kamerával támogatja a 2,7K függőleges felvételt, így a függőleges felvételek nagyszerű dinamikus megjelenést kölcsönöznek tájképek vagy témák fotózásánál. A 2,7K függőleges képkimenet közvetlenül a CMOS 4:3-ról olyan klipeket biztosít, amelyek okostelefonos megtekintésre optimalizáltak, és készen állnak a közösségi médiában való megosztásra anélkül, hogy a bejegyzésben körbe kellene vágni.

  • MasterShots
    A MasterShots lehetővé teszi az Air 3 számára, hogy automatikusan végrehajtson különféle kameramozdulatokat, több klipet rögzítsen, és azokat zenével, vágással és effektusokkal szerkessze a gyors és áramvonalas filmes felvételek érdekében.

  • LightCut applikáció
    Vezeték nélkül csatlakozhat az Air 3-hoz az okostelefon LightCut alkalmazásán keresztül a speciális kreatív lehetőségekhez, például az egyérintéses szerkesztéshez. A folyamat során nincs szükség az összes felvétel letöltésére, ami segít tárhely megtakarításban a mobileszközön.

  • Hiperfejlett szkennelés
    A Waypoint most először érhető el az Air sorozatban. Tervezze meg előre az Air 3 repülési útvonalait és rögzítési műveleteit, hogy kihívást jelentő kameramozdulatokat és lenyűgöző egyszeri felvételeket érjen el. Elmentheti a repülési útvonalakat is, hogy ugyanazt a mozgást pontosan megismételhesse később vagy egy későbbi időpontban, így megnyílik az ajtó a hosszan tartó time-lapse felvételek előtt, amelyek rögzítik az átmeneteket, például a nappalt az éjszakába vagy az évszakokat.

  • DJI RC-N2 távirányító
    Az RC-N2 távirányító az új generációs O4 videoátviteli technológiát használja megnövelt teljesítménnyel.


Technikai specifikáció
Maximális kimeneti sebesség 10 m/s
Maximális ereszkedési sebesség 10 m/s
Maximális vízszintes sebesség (tengerszinten, szél nélkül) 21 m/s
Maximális felszállási magasság 6000 m
Maximális repülési idő 46 perc
Maximális lebegési idő 42 perc
Maximális repülési távolság 32 km
Maximális ellenállás a szél sebességével szemben 12 m/s
Maximális dőlésszög 35°
Üzemi hőmérséklet -10° és 40° C között (14° és 104° F között)
Globális navigációs műholdrendszer GPS + Galileo + BeiDou
Mutatás pontossági tartománya Vertikális: ±0,1 m (látó pozicionálással), ±0,5 m (GNSS helymeghatározással)
Horizontális: ±0,3 m (látó pozicionálással), ±0,5 m (nagy pontosságú helymeghatározó rendszerrel)
Belső memória 8 GB
Fényképezőgép Széleslátó: 1/1,3-hüvelykes CMOS, 48 MP
Középső: 1/1,3-hüvelykes CMOS, 48 MP
Kamera Széleslátó: FOV: 82°, megfelel a 24 mm-es formátumnak, rekesznyílás: f/1,7, fókusz 1 m-ről
Középső teleobjektív kamera: FOV: 35°, 70 mm-es formátumnak megfelelő, rekeszérték f/2,8, fókusz 3 méterről
ISO Videó: normális és lassított: 100 – 6 400 (normális), 100 – 1 600 (D-Log M), 100 – 1 600 (HLG), éjszakai:
100 – 12 800 (normális)
Fotó: 100-6400 (12 MP), 100-3200 (48 MP)
Max. fényképméret Széleslátó: 8064 x 6048
Középső: 8064 x 6048
Fényképformátum JPEG/DNG (RAW)
Max. videófelbontás 4K
Digitális zoom Széleslátó: 1-3x
Középső: 3-9x
Akku kapacitása 4241 mAh
Akku típusa Li-ion 4S
Maximális töltési feszültség 17 V
Töltési hőmérséklet 5° és 40° C között (41° és 104° F között)
Töltési idő 80 perc
Vezérlő max. üzemideje 6 óra
Súly 720 g
Összecsukott méretek (légcsavar nélkül) 207 x 100,5 x 91,1 mm
Szétnyitva (légcsavar nélkül) 258,8 x 326 x 105,8 mm

Csomag tartalma:

  • 1 x DJI Air 3
  • 3 x Alacsony zajszintű légcsavarok DJI Air 3 (pár)
  • 1 x Gimbal Protector DJI Air 3
  • 1 x távirányító DJI RC-N2RC
  • 1 x Kábel DJI RC-N2 (USB-C csatlakozó)RC
  • 1 x Kábel DJI RC-N2 (Lightning csatlakozó)
  • 1 x Kábel USB-C
  • 1 x Intelligens repülési akkumulátor DJI Air 3
  • Dokumentumok (gyors útmutató és felelősségkizárás)

Termékvideó


Értékelések DJI Air 3 (DJI RC-N2)

Nincs vélemény a termékről.