DJI Card Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mini 3 Pro) EU

Bruttó ár
35.490 Ft
Nettó ár: 27.945 Ft
 
Termék kódja: 446044
DJI

DJI Card Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mini 3 Pro) EU [CP.QT.00005864.01]

Miért szerezzen be egy DJI Care Refresh Card kiterjesztett garanciát a DJI Mini 3 Pro-hoz?

  • Időtartam
    A kiterjesztett garancia időtartama 1 év (12 hónap).
  • Exkluzív előnyök
    Jutalmak a biztonságos használatért, ingyenes szállítás és visszaküldés, exkluzív javítási kedvezmények.
  • Lefedett kárforgatókönyvek
    Már nem kell aggódnia, hogy elveszíti a DJI Mini 3 Pro drónját. Ezt a garanciát többféle kárhelyzet esetén is érvényesítheti, például vízkár, leesés vagy ha a drón elrepül Öntől. Tartalmazza a repülőgép-károsodás (beleértve az SSD-t is), a gimbal és a kamera, a propellerek, az akkumulátor károk fedezését.
  • Jutalom a biztonságos használatért
    1 év gyártói garancia hosszabbítás (összesen 2 év), ha nem vette igénybe sem a csereszolgáltatást, sem az akciós javítási szolgáltatást és a DJI Care megújítási szolgáltatás lejárt.
  • DJI Care Refresh
    A DJI Care Refresh egy fizetős szolgáltatás, amely kiterjesztett garanciát kínál a termék véletlen sérülésére, 12 hónapig érvényes, és akár két teljes visszatérítést is kínál felár ellenében, ha a modell normál használat közben véletlenül megsérül. Minden alkalommal, amikor cserét kér, olyan csereegységet kap, amely teljesítmény és megbízhatóság tekintetében új vagy a meglévő egység minőségével egyenértékű. A DJI Care Refresh időtartama az aktiválástól számított 12 hónap, ezen idő után a Care Refresh nem hosszabbítható meg ennél a terméknél. A DJI Care Refresh egy adott S/N modellszámhoz van kötve.


Értékelések DJI Card Care Refresh 1-Year Plan (DJI Mini 3 Pro) EU

Nincs vélemény a termékről.