DJI Mini 3 Pro (No RC) (GL)

Bruttó ár
252.550 Ft
Nettó ár: 198.858 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 446045
DJI

DJI Mini 3 Pro (No RC) (GL) [CP.MA.00000485.01]

Ismerje meg a DJI Mini 3 Pro-t

Repüljön Miniben, alkosson nagyot! A miniatűr, mega-képességű DJI Mini 3 Pro egy erős és hordozható drón. Súlya kevesebb, mint 249 g , és továbbfejlesztett biztonsági jellemzőivel nem csak megfelel az előírásoknak, de a legbiztonságosabb is a sorozatban. Az 1/1,3 hüvelykes érzékelőnek és a legmodernebb funkcióknak hála újradefiniálja, mit jelent egy Minivel repülni. A megfizethetőbb verzió nem tartalmaz vezérlőt. Javasoljuk a drónhoz a DJI Mini 3 Pro Fly More Kit beszerzését is, amit szintén megtalál kínálatunkban.

Miért válasszam a DJI Mini 3 Pro-t?

  • Valóban Mini
    A miniatűr, mega-képességű DJI Mini 3 Pro erős és hordozható is. Súlya kevesebb, mint 249 gramm, és továbbfejlesztett biztonsági jellemzőivel nem csak megfelel az előírásoknak, de a legbiztonságosabb is a sorozatban. Az 1/1,3 hüvelykes érzékelőnek és a legmodernebb funkcióknak hála újradefiniálja, mit jelent egy Minivel repülni.
  • Teljesítménnyel töltve
    A Mini 3 Pro teljesen új külsővel büszkélkedhet, amely úgy van optimalizálva, hogy a legtöbbet hozza ki minden repülésből. A nagyobb légcsavaroknak, az aerodinamikus testdőlésnek és az erőteljes akadályérzékelő rendszernek köszönhetően az aerodinamikus kialakítás hosszabb repülési időt és nagyobb biztonságot tesz lehetővé.
  • Új videóformátumok
    A kifinomult gimbal szélesebb elforgatási tartományt kínál az alacsony látószögű felvételekhez és a True Vertical Shooting-hoz (portrérögzítés például a közösségi hálózatokhoz), amely végtelen kreatív lehetőségeket kínál. Ennek az arculatváltásnak minden aspektusát alaposan átgondolták, hogy a Mini soha nem látott magasságokba kerüljön.
  • Könnyen hordozható drón
    Az úton lévő alkotók számára kulcsfontosságú a problémamentes használat. A Mini 3 Pro súlya kevesebb, mint 249 g, így a legtöbb országban és régióban nem igényel regisztrációt. Az összecsukható és kompakt kialakítás megkönnyíti a viselést túrázáskor, egy napon a tengerparton vagy egy rögtönzött hétvégén.
  • Nagy üzemidő a levegőben
    Rögzítse és fedezze fel a környezetét az akár 34 perces meghosszabbított repülési időnek köszönhetően! Az intelligens DJI Mini 3 Pro repülési akkumulátor ultrakönnyű, és elegendő energiával rendelkezik az Ön igényeinek kielégítésére. Ha szeretné a maximumot elérni minden repülés során, van megoldásunk az Ön számára. Frissítsen az Intelligens repülési akkumulátor Plus-ra, és élvezze a gondtalan felfedezést akár 47 percig!
  • Repüljön nappal és éjjel is
    Ragadja meg a fény és az árnyék lágyságát egy napos kiránduláson! Rögzítsen tisztán és halkan, még este is! Élvezze a pillanatot, adja át magát a kreatív folyamatnak, és bízzon a Mini 3 Pro-ban, hogy rögzítse a világot.
  • Valóban Pro
    A DJI Mini 3 Pro a fényviszonyok széles skálájában remekel, így Ön mindig készen áll az alkotásra. Az 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelő kettős natív ISO-val rendelkezik, és támogatja a közvetlen HDR képkimenetet. Mindegyik kép nagyobb dinamikatartománnyal gazdagodik, amely több részletet tár fel a csúcsfényekben és az árnyékokban. Élvezze a legmagasabb színvonalú légifotózást a nagyobb 2,4 µ pixelnek és az f/1,7 rekesznek köszönhetően. Ha több fény áll rendelkezésre, képei még gyenge fényviszonyok között is hitelesek lesznek.
  • Megfelelő légi fényképezés és videózás
    Emelje tartalmait a következő szintre a lenyűgöző 4K / 60 fps videóval és 48 Mpx RAW fotókkal. Csodálja meg az egyes képek gazdag tisztaságát, még nagyított állapotban is. Vagy lassítsd le a dolgokat, ahogy a világ hektikussá válik a drámai lassított 1080p / 120 fps videónak köszönhetően.
  • Háromirányú akadályérzékelés
    A DJI Mini 3 Pro az eddigi legbiztonságosabb Mini. Elülső, hátsó és alsó kettős látó érzékelőkkel és teljesen új drón test kialakítással, szélesebb érzékelési tartományt és nagyobb biztonságot kínál.
  • Kivételes szín
    A D-Cinelike Color mód több vizuális információt, gazdagabb színválasztékot és nagyobb rugalmasságot biztosít a szerkesztés során.

Fő tulajdonságok DJI Mini 3 Pro:

  • 4K HDR videó és 48 Mpx RAW fotók
  • Videóátvitel akár 12 km távolságig
  • Akadályérzékelés három irányban
  • Kiváló repülési idő akár 47 percig
  • Súlya kevesebb, mint 249 gramm

Technikai specifikáció

GPS: Igen
Hatótáv 120000 m
Képstabilizátor: Igen
Maximális repülési idő: 47 perc
Fényképezőgép felbontása: 48 Mpx
fps érték: 120
Max. videófelbontás: 4K
Ajánlott kategória: Haladó felhasználó
Alkalmazással történő irányítás: Igen
Vezérlővel történő irányítás: Áno
Digitális zoom Akár 4x
Wi-Fi letöltés: Sebesség 30 Mb/s

Termékvideó

Értékelések DJI Mini 3 Pro (No RC) (GL)

Nincs vélemény a termékről.