DJI Osmo Mobile SE gimbal

Bruttó ár
49.790 Ft
Nettó ár: 39.205 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 451453
DJI

DJI Osmo Mobile SE gimbal [CP.OS.00000214.01]

Fejleszd kreativitásodat

Hajtsa ki, kattintson és indítsa el a felvételt. Az Osmo Mobile SE könnyű összecsukható teste és mágneses gyorskioldó kialakítása megkönnyíti a szállítást és az egy pillanat alatt történő felpattintását. Az újonnan hozzáadott állapotsorral egy gombnyomással válthat a gimbal üzemmódok között. Számos intelligens funkció segít dinamikusan megörökíteni és kiemelni a pillanatokat, kreatív hatást kölcsönözve bárminek is, amit szeretne megörökíteni.

A termékről

  • Kompakt és hordozható
    Az Osmo Mobile SE összecsukható kialakítása révén könnyen tárolható és hordozható. Rakja a zsebébe, hogy készen álljon sima felvételek készítésére a helyszínen, amikor megjön az ihlet.

  • Egy film egy pillanat alatt>
    Legyen szó játékot nyerő touchdownról vagy egy baba első lépéseiről, Ön készen áll! Csak szerelje fel okostelefonját, pattintsa rá a gimbalra, és kezdje el a fényképezést. A gimbal és a mágneses telefonbilincs szétválasztható, így okostelefonját be- vagy kicsúsztatva hívásokat kezdeményezhet és izgalmas üzeneteket oszthat meg.

  • 3-tengelyes stabilizáció
    A 3 tengelyes stabilizálásnak köszönhetően sima, veszteségmentes alkotásokat rögzíthet mozgás közben, amelyek lenyűgözőek. Az Osmo Mobile 6 a DJI fejlett stabilizációs technológiájával rendelkezik, így az erőteljes, stabil, rázkódásmentes eredményeket érheti el.

  • Nagy pontosságú szén nélküli motor
    Az Osmo Mobile SE kisméretű, nagy nyomatékú kapcsoló nélküli motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a gimbal enyhe változásokra való reagálást, még akkor is, ha kompenzálja a nagy vagy nehéz okostelefonokat.

  • 3-tengelyes stabilizáció
    A vezérlő algoritmusok új generációjával az Osmo Mobile SE valós idejű kompenzációt hajt végre a gimbal helyzete alapján, csökkentve a kamera rázkódását a tökéletesen sima felvételek érdekében.

  • ActiveTrack 5.0
    Az ActiveTrack 5.0 nem állítja meg egy balerina vagy egy zajos háziállat szédítő pörgését. Az újonnan optimalizált algoritmusnak köszönhetően a gimbal nagyobb távolságokon is stabilan követhető, miközben megtartja a tárgy középső képét. Az ActiveTrack még akkor is gyorsan folytathatja a követést, ha a téma rövid ideig blokkolva van, és újra belép a képbe.

  • Timelapse
    Az Osmo Mobile SE támogatja a Timelapse, Motionlapse és Hyperlapse technológiát a beépített egyszerű Motionlapse sablonokkal, amelyek a kiemelt klipeket lenyűgöző videókká sűrítik.

  • Horizontálisan és Vertikálisan
    A Quick Roll funkció megkönnyíti a váltást a vízszintes filmezés és rövidebb tartalom esetén a függőleges videók között. Akár mozog, akár mozdulatlanul áll, portré vagy tájkép, rugalmasan fényképezhet.

  • Intuitív módvezérlés
    Az új beépített állapotpanelen kényelmesen ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, a rendszer állapotjelzőjét és a gimbal módot. Nyomja meg az M gombot, hogy könnyedén váltson négy gimbal mód között, hogy azonnal növelje a felvételt.

  • DJI Mimo
    A ShotGuides segítségével számos fényképezési útmutató közül választhat, amelyek megfelelnek a jelenetnek. Az utasítások könnyen érthetők és kezelhetők. Egyszerűen kövesse az utasításokat, és profiként fog fényképezni.

  • LightCut
    Váltson a DJI Mimo alkalmazásból a LightCut alkalmazásra, amely mesterséges intelligencia által vezérelt egyérintéses szerkesztést és rengeteg exkluzív videósablont tartalmaz. A forgatástól a feldolgozásig ez egy teljes körű megoldás, amely igazán barátságos az új alkotók számára.


Technikai specifikáció
Átlálános
Méretek Szétnyitva: 262,5×119,5×104 mm (H×SZ×M)
Összecsukva: 167×108,5×46,5 mm (H×SZ×M)
Súly Kardán: kb. 352 g
Mágneses telefoncsipesz: kb. 31 g
Kompatibilis telefonsúly 170-290 g
Kompatibilis telefonvastagság 6,9-10 mm
Kompatibilis telefonszélesség 67-84 mm
Bluetooth verzió 5.1
Applikáció DJI Mimo
Akkumulátor
Típus 18650 Li-ion
Kapacitás 2600 mAh
Energia 9,36 Wh
Töltési hőmérséklet 5 °-tól 40 ° C-ig (41 °-tól 104 ° F-ig)
Üzemi hőmérséklet 0 °-tól 40 ° C-ig (32 °-tól 104 ° F-ig)
Üzemidő Kb. 8 óra (ideális körülmények között mérve teljesen kiegyensúlyozott gimballal)
Töltési idő Kb. 2 óra és 12 perc (10 W-os C típusú töltővel mérve)
Gimbal töltőport USB-C
Gimbal
Mechanikai tartomány Mozgás: -161,2°-tól 171,95°-ig
Fordulás: -136,7°-tól 198°-ig
Döntés: -106,54°-tól 235,5°-ig
Maximális vezérlési sebesség 120°/s

Értékelések DJI Osmo Mobile SE gimbal

Nincs vélemény a termékről.