DJI RS 3 Mini

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
159.990 Ft
Nettó ár: 125.976 Ft
 
Termék kódja: 456353
DJI

DJI RS 3 Mini [CP.RN.00000294.01]

Mozogjon a fénnyel

A DJI RS 3 Mini, az RS sorozat első mini változata egy kicsi, könnyű kézi stabilizátor nagy teherbírással. Támogatja a szokásos tükör nélküli és lencse kombinációkat, és örökli az RS 3 sorozat kiváló stabilizációs teljesítményét. A DJI RS 3 Mini segítségével szabadjára engedheti fényképezési potenciálját, és könnyedén készíthet professzionális alkotást.

A termékről

  • Könnyű és megbízható
    Az RS 3 Mini innovatív újratervezést kapott, amely kisebb testet, integrált akkumulátort és natív függőleges fényképezési képességet tartalmaz. A kompakt és hordozható test könnyen elfér egy válltáskában, így könnyű utazást tesz lehetővé. Használat közben az RS 3 Mini körülbelül fele akkora, mint az RS 3 Pro, így kényelmesebb a hosszú távú használatra.

  • Szuperkönnyű, könnyen kezelhető
    Az RS 3 Mini súlya csak 795 g. Portré módban körülbelül 50%-kal könnyebb, mint az RS 3 Pro és 40%-kal könnyebb, mint az RS 3. Vízszintes felvételnél mindössze 850 g súlyú. Ezenkívül a koncentrált egyensúlyközpont stabilabb és ergonomikusabb kézélményt biztosít.

  • Könnyed teljesítmény
    Az RS 3 Mini akár 2 kg-os hasznos teherbírásával is a legjobb a súlykategóriájában, és lehetővé teszi a nagyobb összeállítások, például a Sony A7S3 + 24-70 mm F2.8 GM könnyű kezelését. Támogatja a hagyományos full-frame vagy APS-C tükör nélküli kamerákat, lehetővé téve a fényképezőgép és az objektív kombinációk széles skáláját. A nagy nyomatékú motorokkal az RS 3 Mini stabil felvételt biztosít, ha a legtöbb objektíven maximális gyújtótávolságra van zoomolva, anélkül, hogy kiegyensúlyozásra lenne szükség.

  • Professzionális stabilizáció
    Ugyanazzal a kiváló 3. generációs RS stabilizációs algoritmussal, mint az RS 3 Pro, az RS 3 Mini képes professzionális képstabilizálást elérni. Akár fut, akár alacsony látószögű felvételt készít, akár zseblámpa módban fényképez, a felvételek egyenletesek maradnak.

  • Egyszerűsített repülés
    Az APAS 5.0 rendszernek köszönhetően a Mavic 3 Classic repülés közben minden irányban folyamatosan pásztázza a tárgyakat, és gyorsan és simán repül körülöttük. Még az új pilóták is magabiztosan és biztonsággal repülhetnek, és sima felvételeket készíthetnek még nehéz tájakon is.

  • Gazdag kameramozgások
    Az RS 3 Mini egyedi mérete és funkciói rengeteg lehetőséget kínálnak a gazdag kameramozgások elérésére. Ez csökkenti a fényképezőgép bemozdulása miatti újrafelvételek szükségességét is, így minden pillanatot megörökíthet és magabiztosabban alkothat.

  • Új kétrétegű gyorskioldó lemez
    A továbbfejlesztett kétrétegű gyorskioldó lemez felső lapja ívelt vezetővel rendelkezik, amely megakadályozza a kamera elfordulását és kilazulását. Az áttekinthető összeszerelési és rögzítési jelölések tovább növelik az indítás és a tárolás hatékonyságát. Követi az ARCA szabványt is, lehetővé téve az állványok közötti kényelmes váltást.

  • Natív függőleges érzékelés
    Az RS sorozat áttörést ért el az RS 3 Mini natív függőleges fényképezésében. Azonnal váltson függőlegesre további tartozékok nélkül. Egyszerűen szerelje fel a szabványos gyorskioldó lemezt a függőleges kardánkarra, és készítheti is a közösségi média platformokra optimalizált filmtartalmat. Más gimbalokon lévő portré módokhoz képest az RS 3 Mini gimbal elforgatási szöge natív függőleges módban jelentősen megnő. Még a vízszintes üzemmóddal is ugyanazt a vezérlési élményt nyújtja.

  • NATO bővítési kikötő
    Az RS 3 Mini NATO-porttal van felszerelve, amely támogatja a tartozékok, például tokfogantyúk, külső töltőlámpák és monitorok beszerelését, így több konfigurációt és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé.

  • Bluetooth zárvezérlés
    Az RS 3 Mini ugyanazzal a Bluetooth zárvezérléssel érkezik, mint az RS 3 Pro esetében. Ez a funkció támogatja a gyakori tükör nélküli modelleket, és lehetővé teszi az RS 3 Mini számára, hogy a kezdeti párosítás után automatikusan újracsatlakozzon a fényképezőgéphez. A Bluetooth párosítás után közvetlenül vezérelheti a kamera videorögzítési és fényképezési funkcióit a gimbal rögzítő gombjával. Ha támogatott digitális objektívvel ellátott Sony fényképezőgépet használ, közvetlenül vezérelheti az objektív optikai vagy digitális zoomját az elülső tárcsával, így nincs szükség kameravezérlő kábelre.

  • Gomb a gimbal mód váltásához
    Az M gomb megnyomásával válthat a PF (Pan Follow), PTF (Pan és Tilt Follow) és FPV módok között. A fotósok személyre szabhatják az RS 3 Mini követési sebességét és egyéb paramétereit az érintőképernyőn, megkönnyítve a simább és intuitívabb fényképezést.

  • 1,4" színes érintőképernyő
    Az RS 3 Mini 1,4 hüvelykes, színes érintőképernyővel és új felhasználói felülettel rendelkezik. A legtöbb funkciót az alkalmazás nélkül állíthatja be, és gyorsan és intuitív módon érheti el a közös beállításokat.

  • Az elülső tárcsa fókuszálása
    A DJI RS sorozat többi részéhez hasonlóan az RS 3 Mini is ergonomikus elülső tárcsával rendelkezik, amely forgatható a fókusz, az ISO, a rekesz, a zár és egyebek beállításához. Irányítsd a háromtengelyes gimbal mozgását az elülső tárcsával a hatékonyabb egyéni felvételi élmény érdekében.

  • 10 órán keresztül egyhuzamban
    Az integrált akkumulátorfogantyú akár 10 órás működést is támogat, és elegendő energiát biztosít az egész napos használat fényképezési igényeinek teljes kielégítéséhez. Töltse fel az RS 3 Minit mindössze 2,5 óra alatt, hogy gyorsan visszatérjen a fényképezéshez. Akár töltés közben is használhatja.

  • DJI mikrofon professzionális hangrögzítéshez
    Kombináld az RS 3 Minit DJI mikrofonnal, és könnyedén emeld fel a vlogokat a jobb minőségű felvételekhez illő hanggal. Az integrált tárolási kialakításnak köszönhetően a DJI Mic azonnal használatra kész. A kompakt mikrofon akár 250 m-ig is képes továbbítani és a töltőtokkal akár 15 órát is bír. Az adók könnyűek, hordozhatók és mágneses tartozékkal vannak felszerelve a rejtett hordozáshoz, lehetővé téve a hangrögzítési forgatókönyvek széles skálájának magabiztos kezelését.


Fő tulaljdonságok

  • Kis súly DJI RS 3 Mni
  • Kiváló üzemidő, akár 10 óra
  • 1,4" színes érintőképernyő
  • Rögzítsen többet bármilyen tájból, és örökítse meg az átfogó képet panorámafotózással
  • Állítsa be a gimbalt úgy, hogy akár 10 előre beállított pontot mozgasson bármilyen jelenet vagy környezet dinamikus videózásához
  • Adjon hozzá timelapse-t bármelyik videóhoz, hogy megnyerő bevezetőt vagy lélegzetelállító átmenetet kapjon

Technikai specifikáció
Drón
Repülési súly 795 g portrémódban
850 g vízszintes felvételi módban
Méretek Összehajtva: 323×195×98 mm (a magasság nem tartalmazza a meghosszabbított fogantyút/állványt)
Szétnyitva: 180×159×296 mm (kivéve a kamerát és a meghosszabbított fogantyút/állványt)
Üzemi hőmérséklet -10°-tól 45° C-ig
Akkumulátor
Típus 18650 Li-ion 2S
Kapacitás 2450 mAh
Üzemidő 10 óra
Energia 17.64 Wh
Töltési idő kb. 2,5 óra
Teljesítmény
Tesztelt hasznos teher 0,4-2 kg
Maximális szabályozott fordulatszám Pan: 360°/s
Tilt: 360°/s
Roll: 360°/s
Mechanikai tartomány Pan Axis: 360° continuous rotation
Roll Axis: -95° to +240°
Tilt Axis: -10° to +210°
Üzemi frekvencia 2.4000-2.4835 GHz
Bluetooth adó teljesítménye <4 dBm
Egyéb
Csatlakozás Bluetooth 5.1
Töltőport USB-C
Ronin alkalmazás követelményei iOS 11.0 vagy újabb
Android 7.0 vagy újabb
Érintőképernyő által támogatott nyelvek angol, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, német, francia, koreai, japán, spanyol, portugál (Brazília), orosz, thai

Csomag tartalma:

  • 1 x DJI RS 3 Mini
  • 1 x Gimbal
  • 1 x Töltőkábel USB-C
  • 1 x L alakú vezérlőkábel több kamerához
  • 1 x RS mini gyorskioldó lemez
  • 1 x RS mini állvány
  • 1 x csavarkészlet
  • Dokumentáció


Értékelések DJI RS 3 Mini

Nincs vélemény a termékről.