Doom 3 (VR Edition) PS4

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 419796
BethesdaEN szinkron

Doom 3 (VR Edition) [PS4]

A DOOM 3 (VR Edition) a kritikusok által elismert horror-lövöldözős játékot VR-élménnyé alakítja, kizárólag a PlayStation VR számára. A PlayStation 4-en és a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitása révén is játszható DOOM 3 (VR Edition) tartalmazza a DOOM 3-at és mindkét bővítményt - Resurrection of Evil és The Lost Mission - több mint 15 órányi intenzív játékmenetet eredményezve.

A pokol démonai egy interdimenzionális portálon keresztül betörtek a Marsra, és fenn áll a fenyegetés, hogy megtámadják a Földet. Harcolj a démoni betolakodókkal egy elhagyott kutatóintézet klausztrofób folyosóin és maga a pokol mélyén, hogy bezárd a portált, és megakadályozd, hogy a démonok elérjék a Földet.

AIM vezérlés támogatása

Vegyél kezedbe egy hatalmas démonölő arzenált az AIM vezérlő teljes támogatásával. Használd az AIM vezérlő pontosságát a tökéletes fejlövés eléréséhez, könnyedén ellenőrizd a sarkokat vagy a vaklövéseket a fedezékből, és kerüld el a támadásokat anélkül, hogy levennéd az ujjad a ravaszról.

Klasszikus fegyverek, új megjelenés és zene

A DOOM 3 (VR Edition) jobban néz ki és hangzik, mint valaha. Minden fegyver teljes mértékben, nagy felbontásban látható, továbbfejlesztett textúrákkal, shaderekkel és vizuális effektekkel. Új megjelenésük kiegészítése érdekében az egyes fegyverek hanghatásait teljesen átalakították, hogy hangosabbak és kedvezőtlenebbek legyenek. A démonok széttépése még soha nem nézett ki ilyen jól.



Értékelések Doom 3 (VR Edition)

Nincs vélemény a termékről.