Dragon Ball: The Breakers (Special Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dragon Ball: The Breakers (Special Kiadás) - Xbox Series X|SDragon Ball: The Breakers (Special Kiadás) - NSW
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
Termék kódja: 440791
BandaiEN szinkron

Dragon Ball: The Breakers (Special Kiadás) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Ellenállni, menekülni, túlélni Hét hétköznapi embert utolér a Temporal Steam váratlan átmeneti jelensége: megosztják börtönüket a Raiderrel, egy ijesztő ellenséggel egy másik idővonalról, féktelen hatalommal. Az egyetlen reményük a túlélésre, hogy a Super Time Machine segítségével kijutnak a Temporal Steamből, de a Raider a nyomukban van, és minden pillanatban egyre erősebb. Ez egy versenyfutás az időért. A túlélők szembeszállnak Raider hatalmával, hogy megtörjék vagy megtörjék őket. Jellemzők: Menekülj csapatként... vagy magad! - Együttműködj másokkal, amíg van még időd, de a Raider vagy más túlélők döntései arra kényszeríthetnek, hogy egyedül menj. Milyen lesz a játék stílusa? Rögzítés Temporal Steamben – Menekülj el egy hatalmas, különböző helyekről összeállított térképről, de óvatosan! A raider továbbra is keres téged, és elpusztíthatja ezeket a helyeket, és csökkentheti a mozgásteredet, ami csökkenti a túlélési esélyeidet. Élvezze az első ikonikus Raiders ... - Cell, Buu és Frieza! Raiderként korlátlanul képes leszel vadászni és kiirtani a túlélőket. Sajátíts el minden Raider erejét, hogy felkutasd őket, és még erősebbé válj. Testreszabhatja megjelenését – Legyen szó Raiderről vagy túlélőről, válaszd ki a cselekvési irányt, és tárj fel jutalmakat, skineket és még sok minden mást, hogy megszépítsd személyes stratégiádat, amellyel túlélőként menekülsz, vagy Raiderként vadászhatsz. Élvezze az egyedülálló teljesítmény- és elemfejlesztéseket. járművek, fegyverek, birkózó horgok... használd ki mindegyiket, amikor szembeszállsz a Raiderrel és az életedért küzdesz!

Értékelések Dragon Ball: The Breakers (Special Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.