Evil Genius 2: World Domination Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Evil Genius 2: World Domination - PS4Evil Genius 2: World Domination - Xbox Series X|S
Bruttó ár
10.090 Ft
Nettó ár: 7.945 Ft
 
Termék kódja: 438032
RebellionEN szinkron

Evil Genius 2: World Domination [PS5]

Az Evil Genius 2 egy szatirikus építőjáték, amelyben a játékosok átveszik az irányítást egy gonosz zseni felett, felépítik kémbarlangjaikat, és elindítják terveiket a világ uralására. Amikor jó gonosznak lenni, az igazságosság erőinek esélyük sincs!

Az Evil Genius 2 a játékost egyenesen egy szupergonosz szerepébe illeszti, aki felépíti birodalmát, és pókszerűen bűnhálózatot fon a világban. Működött 2004-ben, amikor megjelent az első epizód, és működik a mai napig.

Én, a szupergazember

Négy geniális gazember közül választhat – Maximilián, aki az első játék ikonius arca volt, Red Ivan, Emma és Zalika. További karakterek kerülnek be a DLC-be. Mindenkinek megvan a saját specializációja, egyedi képességei és a pusztítás találmánya. Három térkép közül választhatsz, amelyek különböznek attól a környezettől, ahol a nehézségi szint kiválasztása után építed a föld alatti gengszterkastélyodat.

evil-genius-a

Bűnfészek

A főhadiszállást tehát a föld alatt fogod felépíteni, ahová egy kaszinón át léphetsz be, és amely álcaként szolgál és ott gyülekeznek a látogatók és a turisták Magára a bázisra azonban csak az alkalmazottaid és amely kevésbe közkedvelt, időnként a nyomozók és az ügynökök léphetnek be. A második bejárat kevésbé szembetűnő, és a repülőtérre vezet, ahonnan alkalmazottai mindent elhoznak, amire szükségük van, és egyúttal az Ön utasításai alapján kimennek a világba terveket, küldetéseket teljesíteni.

A földalatt működő infrastruktúrát és kényelmet kell biztosítanod a főnök számára Elsősorban azonban tereket jelölsz ki, melyet a munkásid bontanak ki, és meghatározod, hogy milyen konkrét helyiségek lesznek ott - az ebédlő, a közös helyiség, a gyengélkedő, a laboratórium, a fegyvertár, a számítástechnikai központ, a börtön, ahol lefegyverzett ügynököket és a problémás egyéneket tartjátok fogva, amelyeket kemény kihallgatásnak vethettek alá információért, vagy agymosást végezhettek rajtuk. Mindenhez elegendő áram szükséges, ezért erőműveket építesz és termelsz.

A játék első fázisában kialakítod a tér nagy részét, majd szükség szerint bővíted a helyiségeket, felszerelést vásárolsz és ha már nagyon szűkös, akkor a következő emeleteken új területeket alakítasz ki.

evil-genius-b

Irányítsd az egész világot

A bázis bebiztosítása után elindulhatsz a nagyvilágba, amely a kontinensek és a régiók makettjén jelenik meg. Először fel kell fedezned a területeket, később biztosítanod kell azokat, javítanod kell a műsorszórást, és folyamatosan üzemben kell tartanod hálózatodat. Általában a bázisról kell kiküldeni a szükséges szakterületekkel rendelkező munkatársakat, amihez finanszírozási vagy hírszerzési pontok szükségesek. A játék haladó szakaszaiban az idő nagy részét csak műveletek irányításával töltöd világszerte, és folyamatosan visszatérsz a bázisra, hogy felkészülj a következő lépésekre. A haladást folyamatosan számos feladat kíséri, legyenek azok a főbbek, amelyeket előbb-utóbb optimálisan teljesíteni kell, amelyek bónuszösszeggel jutalmazott apró tevékenységek vagy kiegészítő történetek.

Mi minden történik még a játék során?

Lehetőség van az idő felgyorsítására vagy megállítására, hogy a hosszadalmas folyamatok gyorsabban haladjanak előre, vagy a következő lépéseket egy békeszünetben állíthatja be. Szépen lehet forgatni a bázist, emeletet váltani, nagyítani-kicsinyíteni. Néha jó szemmel tartani a csatlósait olyan közös, de gyakran humoros tevékenységekben, mint például az edzés. Ezt a minőségi zene és a sikeres szinkron teszi teljessé. A grafika az első rész szellemében készült. Minden színes, a szereplők karikatúrák és minden humoros - pedig fekete humor és vannak erőszakos jelenetek is, amelyek után szó szerint zsákokkal teli holttestek maradnak hátra.




Értékelések Evil Genius 2: World Domination

Nincs vélemény a termékről.