F1 24 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ F1 24 - PS4F1 24 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
29.290 Ft
Nettó ár: 23.063 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 473301
ElectronicEN szinkron
Előrendelés - piaci megjelenés tervezett dátuma 2024.05.31.
rendelje elő a terméket még ma, és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

F1 24 [PS5]


Találd meg magadban a bajnokot!


Gyújtsa lángra szenvedélyét, és kerüljön olyan közel a versenyhez, mint még soha az EA SPORTS F1 24-el, a 2024-es FIA Forma-1-es világbajnokság hivatalos játékával!

Üljön a 2024-es frissített autók volánja mögé a 20 kedvenc versenyzőből és 10 F1-es csapatból álló hivatalos felállással.

Bizonyítsa be, hogy Ön a bajnok a frissített F1 Career módban, egyesüljön a formulával az EA SPORTS Dynamic Handling rendszerrel, találkozzon kedvenceivel, és versenyezzen velük új módokon és élményeken!

A játékról

  • Mutasd magad bajnokként
    Most először érkezik olyan mód, ahol a kedvenc F1-es versenyzőként versenyezhetsz. Keltsd életre a régi legendákat, és folytasd az F1-es üzenetüket! Javítsd statisztikájukat és hírnevüket, vagy játssz saját magadként, és versenyezz a ranglétrán F1-es vagy F2-es újoncként!

  • Merülj el az F1 világában
    A játék egy új rendszert vezet be, amely nyomon követi mindazt, amit az aktuális vagy az előző szezonban elért. A játékban és az F1 világában való teljes elmerülés érdekében a játék valódi F1-es versenyzőktől származó párbeszédeket és szcénákat tartalmaz, amelyeket vagy a versenyzők rögzítettek, vagy F1 közvetítések felvételei.

  • Vezess, mint egy bajnok
    Itt jön a legnagyobb kezelési frissítés, amely az EA SPORTS Dynamic Handlingre épül, és ez a Codemasters F1-es játékai közül a leghitelesebb és leginkább magával ragadóbb érzés. A játék új felfüggesztési kinematikai rendszerrel, továbbfejlesztett abroncsmodellel, részletesebb aerodinamikai szimulációval, új motorbeállításokkal és kibővített autó testreszabási lehetőségekkel büszkélkedhet, így még jobban irányíthatod a formulát, és átérezheted egy igazi F1-es pilóta szerepét.

  • Kihívásokkal teli karrier
    Hívj ki más játékosokat karrier módban, küzdj a legjobb pontszámért a ranglistán, és élj túl különféle eseményeket és kihívásokat!

  • Játsszatok ketten!
    Fogd egy barátod, és játszatok együtt a Two-Player Career módban, amelynek ugyanazok a szempontjai, mint a szólókarriernek, vagy versenyezzetek riválisként csapatokban egymás ellen.

  • Mutasd meg kedvenc csapatodat
    Mutasd meg, melyik csapat a kedvenced, és csatlakozz más pilótákhoz a Fanzone Championship legjobb helyéért folytatott harcban! Teljesítsd a közös célokat, és más Fanzone-tagokkal együtt mozgasd a zónaprofilodat a ranglistán, és szerezz különféle tárgyakat és jutalmakat!


Előrendelés

Rendelje elő az F1 24 Standard Edition-t és szerezzen:

  • F1 World Starter Pack-et
  • 5000 virtuális PitCoin-t, amelyek a játékban történő vásárláshoz szükségesek


Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkron
F1 24 A termék várható erkezése: 2024.05.31..

Értékelések F1 24

Nincs vélemény a termékről.