Farming Simulator 22 (Premium Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Farming Simulator 22 (Premium Kiadás) - PC DVDFarming Simulator 22 (Premium Kiadás) - PS4Farming Simulator 22 (Premium Kiadás) - PS5
Bruttó ár
17.990 Ft
Nettó ár: 14.165 Ft
 
Termék kódja: 464556
GiantsEN feliratok

Farming Simulator 22 (Premium Kiadás) [Xbox Series X|S]

A játékról

Prémium játéktartalom: játék + 7 csomag + 2 bővítmény!

A Farming Simulator 22 Premium Edition minden gazda álmát valóra váltja. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával! Egy nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két kiegészítővel a kezdő és visszatérő gazdálkodók végtelen számú családi tartalmat élvezhetnek a szövetkezeti és a versenyképes gazdálkodásban egyaránt.


Fő tulajdonságok

  • Újdonság: a Premium Expansion bővítmény új terményeket, térképet és gépeket ad hozzá.
    A kiadásban megtalálható a külön megvásárolható Premium Expansion is, amely Zielonkára hív - Közép-Európa új környezete, amely ideális a zöldségtermesztéshez: új gyárakkal, sárgarépával, petrezselyemmel és céklával bővül a 20 növényből álló lista. A Premium Expansion több mint 35 hitelesen digitalizált és részletes járművet és gépet ad hozzá. Dewulf, Gorenc, Agrio és WIFO debütál a sorozatban, valamint a BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ, stb. gépei.

  • Season pass az 1. és 2. évből
    A Farming Simulator 22 ezen kiadása a következő csomagokat is tartalmazza: Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil, Hay & Forage, valamint további két előre be nem jelentett csomagot. Szintén benne van az erdészetre összpontosító Platinum Expansion, amely a Volvo márkát hozza a sorozatba, és számos más márkát, játékmechanikát, új térképet és sok mást tartalmaz.

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN feliratokCZ feliratok

Értékelések Farming Simulator 22 (Premium Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.