FIXED Silky silicone case tok Apple AirPods 1/2 számára, piros, kiállított darab, 21 hónap garancia

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
Termék kódja: 474945
Fixed
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

FIXED Silky silicone case tok Apple AirPods 1/2 számára, piros, kiállított darab, 21 hónap garancia [FIXSIL-753-RD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesen működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcokat tartalmazhat. A terméket teljes eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyeket egy bizonyos ideig ki lehetett volna mutatni egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk (azonosító: 12 hónap). A FIXED Silky szilikon tok biztonságosan megvédi Apple Airpods töltőtokját a normál sérülésektől. Puha, kellemes tapintású szilikonból készült, puha tapintású kezeléssel, mindössze 1 mm vastagságának köszönhetően tökéletesen tapad a tokra. A tok semmilyen módon nem akadályozza meg a vezeték nélküli töltést, és az Airpods csatlakozóhoz való hozzáférés készen áll a kábeles töltésre. Jellemzők: Apple Airpods fejhallgató védőburkolata Kompatibilis az Apple Airpods 1 és 2 készülékekkel Liquid Silicon - speciális könnyű és tartós anyag, puha felülettel 360°-os védelem leesés, karcolás és por ellen Ultra vékony kivitelben - 1 mm vastag Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel Ingyenes hozzáférés a töltőcsatlakozóhoz

Értékelések FIXED Silky silicone case tok Apple AirPods 1/2 számára, piros, kiállított darab, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.