Fortnite (Transformers Pack) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Fortnite (Transformers Pack) - PS5Fortnite (Transformers Pack) - XBOX ONEFortnite (Transformers Pack) - NSW
Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
Termék kódja: 467978
EpicEN szinkron

Fortnite (Transformers Pack) [PS4]

A csomag csak egy Fortnite digitális letöltési kódot tartalmaz!



A játékról

Exkluzív csomag az Epic Games-től Fortnite - Transformers Pack. 2017-es indulása óta a Fortnite népszerűsége megugrott, és széles körben elismert kulturális jelenséggé vált! A cím addiktív játékmenetet, jutalmazási rendszert, lebilincselő tanulási görbét és elképesztően sokféle tartalmat tartalmaz. Mi különbözteti meg a Fortnite-ot a többi battle royale játéktól, mint például a PUBG vagy az Apex Legends? Az anyaggyűjtő rendszer egy egyedi építőmechanizmussal együtt, amely a Minecraftban jelenlévőkre emlékeztet! Csatlakozz a szórakozáshoz!

A Fortnite Transformers Pack egy kiegészítő csomag a nagyon népszerű Fortnite online játékhoz, amely exkluzív és kedvezményes tartalmakat kínál! Ez egy kiegészítő csomag a Fortnite számára. Ez a csomag egy Bumblebee öltönyt tartalmaz, hozzáillő hátizsákkal és Stinger Force csákánnyal. A sötét oldalon egy Megatron öltöny van hátizsákkal és egy Energon Mace csákány. És végül ott van a Battlebus ruha, hátizsák és csákány. A csomag 1000 V-Buckot is tartalmaz, amivel a Fortnite üzletben bármilyen ruhát vagy kiegészítőt megvásárolhatsz karakterednek.






Fő tulajdonságok

  • Transformers Pack tartalma:3 új skin (Megatron, Bumblebee és BattleBus)
    3 új hátizsák
    3 új csákány
    2 új emóta
    1,000 V- Bucks

Trailer



A játék internetkapcsolatot igényel!



Értékelések Fortnite (Transformers Pack)

Nincs vélemény a termékről.