Forza Motorsport Xbox Series X|S

+ Ajándék: Forza Motorsport nálepky ár 4.190 Ft
29.190 Ft
26.390 Ft
Nettó ár: 20.780 Ft
 
Termék kódja: 466161
MicrosoftEN szinkron
Szeretél megtakarítani 6.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 20.190 Ft-ért

Forza Motorsport [Xbox Series X|S]

Az online többjátékos mód használatához Xbox Live Gold tagság szükséges.




A játékról

A rajtvonalon találkozunk!

Előzze meg a versenytársakat a vadonatúj Forza Motorsport karrierjében! Versenyezzen barátaival többjátékos módban! Versenyezzen több mint 500 autóval a világhírű pályákon, úttörő mesterséges intelligenciával és fejlett fizikával!


Fő tulajdonságok

  • Előzze meg az ellenfeleket több mint 800 teljesítmény-frissítés használatával egy vadonatúj szórakoztató és kifizetődő egyjátékos játékban - Builders Cup Career Mode.

  • Verseny a barátokkal döntő többszereplős eseményeken a gumikra és az üzemanyagra összpontosító stratégiával, a versenyhétvége által ihletett szerkezettel, valamint az új pilóta- és biztonsági értékelésekkel.

  • Versenyezzen a pilótákkal forradalmi mesterséges intelligencia, fejlett fizika, nagy teljesítményű asszisztensek, új rendszerek, amelyek védelmet nyújtanak a sérülések és szennyeződések ellen, valamint fotorealisztikus látvány a valós idejű Ray Tracing versenyzéssel.

  • Próbáljon ki több mint 500 valósághű autót 20 világhírű környezetben, beleértve a rajongók kedvenc helyszíneit és több pályát, mindegyik üzemmód teljesen dinamikus napi élményt nyújt időjárási és egyedi vezetési körülmények között.

Trailer


Értékelések Forza Motorsport

Nincs vélemény a termékről.