G.SKILL 4GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V

az erre a termékre érvényes meghosszabbított garancia 5 hónap
5
Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
Termék kódja: 469065
G.SKILL

G.SKILL 4GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V [F4-2133C15S-4GRS]

Ripjaws V

A G.SKILL Ripjaws DDR4 SO-DIMM készlet ideális rendszerfrissítés, és minden eddiginél gyorsabb adatátvitelt és nagyobb energiahatékonyságot biztosít. Tapasztalja meg a sebesség új szabványát a Ripjaws DDR4 SO-DIMM-ekkel még ma!

A termékről

  • Tapasztalja meg a DDR4 teljesítményét
    Érezze a sebességnövekedést a G.SKILL Ripjaws DDR4 SO-DIMM segítségével! A legújabb, ultra-teljesítményű notebookokhoz és kisméretű PC-khez tervezett memóriakészlet ideális rendszerfrissítés, gyorsabb adatátvitelt és minden eddiginél nagyobb energiahatékonyságot biztosít. Tapasztalja meg a sebesség új szabványát a Ripjaws DDR4 SO-DIMM-ekkel még ma!

  • Ultra teljesítményre és megbízhatóságra tervezték
    Minden egyes memóriakészlet kizárólag speciálisan árnyékolt alkatrészekből készül, amelyeket a G.SKILL szigorú és rendkívül szelektív válogatási folyamata során válogattak össze, és alaposan teszteltek a maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében.

  • Kicsi és gyors
    A Ripjaws DDR4 SO-DIMM kompatibilis a DDR4 SO-DIMM memóriát támogató nagy teljesítményű, játékra szánt notebookokkal és kis PC-kkel. Ez az egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módja a számítógépek frissítésének, legyen szó játékról vagy munkáról.

  • Energiahatékony
    A Ripjaws DDR4 SO-DIMM, amelyet a DDR4 szabvány szerint 1,2–1,35 V-os alacsony feszültséggel terveztek, csökkenti az energiafogyasztást, miközben csökkenti a hőkibocsátást, így segíti a rendszerek hűvösebb, stabilabb és hatékonyabb működését.

Technikai specifikáció
Típus DDR4
Kapacitás 4GB (4GBx1)
Többcsatornás készlet Single Channel Kit
Tesztelt sebesség (XMP/EXPO) 2133 MT/s
Tesztelt időzítés (XMP/EXPO) 15-15-15-36
Tesztelt feszültség (XMP/EXPO) 1,20 V

Csomag tartalma:

  • Memória G.SKILL
  • Dokumentáció


Értékelések G.SKILL 4GB SO-DIMM DDR4 2133 CL15 Ripjaws V

Nincs vélemény a termékről.