Gym Beam XBEAM Energy Powder minta 9 g, Zöld alma

417 Ft
210 Ft
Nettó ár: 165 Ft
 
Termék kódja: 462082
XBEAM

Gym Beam XBEAM Energy Powder minta 9 g, Zöld alma

Növelje játékteljesítményét, és érje el a kívánt győzelmet minden játékban!

Maradjon formában, és győzze le a játékteljesítménye során felmerülő akadályokat. A Gym Beam bemutatja a jól oldódó XBEAM Energy Powder egyszeri adagos mintáját, amely tele van jótékony és gondosan kiválasztott összetevőkkel, hogy a játék ne érjen véget. 21 hatóanyag gondoskodik első osztályú teljesítményéről az e-sport világában, amely az adaptogénekkel együtt nem csak a teljesítményét, hanem a stresszes online csatákból eredő feszültségek jobb kezelését is támogatja. Az XBEAM Energy Powdernek köszönhetően semmi sem áll a győzelme útjába!

A termékről

  • Teljesítményét 21 gondosan kiválasztott anyag fogja támogatni:
    L-tirozin - más néven ún stresszhormon, és fő feladata, hogy felkészítse a szervezetet arra a terhelésre, amellyel minden e-játékos szembesülhet. Ez az anyag a dopamin és a noradrenalin (noradrenalin) szintézisének előfutáraként működik.
    Kivonat kislevelű bacopából és acetil-l-karnitinből - a legnépszerűbb nootropikumok közé tartoznak, és minden játékos számára nélkülözhetetlenek. Jótékony hatásaikkal erősítik a minden meccset meghatározó kulcsérzéseket. Ez például javítja a memóriát, a koncentrációt vagy a gondolkodást.
    Csipkebogyó gyökér kivonat (Rhodiola rosea) és koreai vörös ginseng kivonat (Panax ginseng) - adaptogéneknek minősülő anyagok. Hozzájárulnak a stresszes helyzetekkel való jobb megbirkózáshoz, vagy segítenek ellenállni a még várható stresszel szemben. Ez segít megőrizni hidegvérét minden egyes küzdelemben, ami befolyásolhatja az összpontszámot.
    Koffein és Taurin - ezek a leggyakoribb anyagok az energiaitalokban, de ezekkel az italokkal ellentétben hiányoznak a szénhidrátok, ami teret ad az egészségesebb stimulációnak a meccsek során. A koffein a taurinnal együtt késlelteti a fáradtságot, és ébren tartja a gyors reakciókat, amikor csak szüksége van rá. Ezek a szempontok jelentős hatással vannak az egyes játékosok általános eredményeire. A koffeintartalom megközelítőleg egy dupla espresso-nak felel meg.
    L-teanin - egy rendkívül hatékony nootróp anyag, amely szinergikusan hat a koffeinnel. Biztosítja annak fokozatos kialakulását, és azt jelenti, hogy fokozott összpontosítást, tudatosságot és energiát fog tapasztalni, valamint csökkenti a stresszt és még magasabb szintre javítja a mentális ellenálló képességét.
    Kolin-bitartarát L-glicinnel - támogatják a jó kognitív funkciók fejlődését, ami meghatározó lehet az e-sport világában. A kolin ezért mindenki számára alkalmas, aki maximálisan törődik a máj egészségével és kognitív képességeivel, beleértve a figyelmet, a memóriát és az általános szellemi frissességet. Ezen pozitív szempontok mellett számíthat a maximális reakciósebességre, ami az egyik legfontosabb szempont minden e-játékos számára, akinek a gyors reakciók és a másodpercek rendkívül fontosak. Minden gyors reakció a TOP játékosok közé helyezheti.
    Treonin - esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy az emberi szervezet nem képes önmagában szintetizálni, ezért táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kell bevinnie. Segíti a szervezet egészséges működését.
    B csoport vitaminok - B6, B9 és B12 - hozzájárulnak a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a psziché megfelelő működéséhez is, ami megterhelő versenyeken vagy e-sport edzéseken is megviselheti. A B12-vitamin ezután pozitív hatással van az anyagcserére, ami fontos az energiatermeléshez, és az immunrendszerre. Optimális működésének köszönhetően semmi sem zökkent ki a játékból, így teljes mértékben a teljesítményedre és a ranglisták feltöltésére koncentrálhatsz.
    Inozitol - a hangulatra gyakorolt ??hatása miatt keresett anyagok közé tartozik. Végül ez is lehet az egyik pixel, amely tökéletesen tiszta képet alkot egy e-sport játékosról.
    Kálium - az elektrolitokhoz, azaz a szervezet optimális hidratáltságára ható anyagokhoz tartozik. Elhanyagolása megfoszthat fontos pontoktól. A kálium azonban maga is hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, amelyek fontosak a játékos és a játékvezérlő közötti interakcióban.
    A-vitamin és C-vitamin - Az A-vitamin a C-vitaminnal együtt pozitív hatással van az immunrendszerre. Maga az A-vitamin is hozzájárul a jó látás fenntartásához. Ez az, ami nagy terheléssel néz szembe a játék és az e-sport edzések során hosszú órákon át, ezért a lehető legnagyobb mértékben támogatni kell azt.
    Bioperin - biztosítja a vitaminok hatékony felszívódását.

  • Figyelmeztetés
    Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A por magas koffeint tartalmaz (150 mg adagonként). A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Száraz helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Fagytól és közvetlen napfénytől védeni kell.

  • Összetétel - zöldalma ízű
    L-tirozin, L-treonin, L-taurin, inozitol, L-glicin, kálium-citrát, vízmentes koffein, kolin-bitartarát, C-vitamin (L-aszkorbinsav), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B3-vitamin (nikotinamid), vitamin B6 (piridoxin-hidroklorid), B9-vitamin (pteroilmonoglutaminsav), B12-vitamin (cianokobalamin), L-teanin, acetil-L-karnitin, A-vitamin (retinol), ashwagandha (Withania somnifera) gyökérkivonat (5% withanolid), vörös Koreai ginzeng kivonat (Panax ginseng) (gyökér) (10% ginsenozidok), bacopa kivonat (Bacopa monnieri) (55% bakozidok), rhodiola rosea gyökér kivonat (3% rosavin), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) sav, almasav), aroma, édesítőszer (szukralóz), színezékek (kék spirulina, festőfalat), inulin.

  • Adagolás
    Keverjen el 1 adagot (9 g) 300-500 ml vízzel! Igya játék előtt vagy közben!


Fő tulajdonásgok XBEAM Energy Powder

  • 21 hatóanyagot tartalmaz
  • 4 adaptogén is van benne
  • Kifejezetten a játékteljesítmény támogatására készült
  • 5 nootróp anyagot tartalmaz a memória, a gondolkodás és a koncentráció támogatására
  • Kiváló friss ízű és néhány ízben kapható - zöldalma, eper-kiwi, erdei gyümölcs
  • Nem tartalmaz cukrot
  • Jótékony hatású a stressz elleni küzdelemben, és egyúttal segíti a mentális ellenállás növelését
  • Egy adag 150 mg koffeint tartalmaz
  • Csökkenti a kimerültséget, fáradtságot
  • Pozitív hatással van az immunrendszerre
  • Támogatja a pszichét és az idegrendszert
  • Minden játékban javíthatja a reakciósebességet
  • Támogatja az energiaanyagcserét
  • A profi e-sportolók vagy rajongók értékelni fogják
  • Minden meccsen élesíteni tudja az érzékeit

Tulajdonságok
BIO Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Vegetáriánus Igen
Vegán Igen
Forma Por
Súly 9 g
Méretek 50 × 135 x 20 mm

Csomag tartalma:

  • Minta XBEAM Energy Powder 9 g
  • Dokumentáció


Értékelések Gym Beam XBEAM Energy Powder minta 9 g, Zöld alma

Nincs vélemény a termékről.