Gyorstöltés Swissten Qualcomm töltő 3.0 s 2 USB konektorral, 23W, fehér

Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
Termék kódja: 408090
SWISSTEN

Gyorstöltés Swissten Qualcomm töltő 3.0 s 2 USB konektorral, 23W, fehér [22049600]

Egyedülálló SLIM töltő 23 W -os teljesítménnyel, Qualcomm technológiával ellátva. Két USB -port bemenetel található rajta. Az egyik USB Qualcomm technológiával van felszerelve az okostelefon gyors töltéséhez Android operációs rendszerrel, a másik pedig 2,1 A kimeneti árammal rendelkezik a lassabb töltés érdekében.
A töltő formája, amelyet egy cseh tervező tervezett, számos előnyt rejt. Először is, a SLIM kialakításának és az USB kimenetek alacsonyabb elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas bútorok vagy készülékek mögött található aljzatokból történő töltésre is. Egy másik jelentős előny a töltő felső szélén található horony, amely állványként szolgál az okostelefon elhelyezéséhez.

Miért vásároljon SWISSTEN-t?

  • Gyors és biztonságos
    Gyorsan és biztonságosan kell töltenie okostelefonját vagy táblagépét egyszerre? Ebben az esetben a SWISSTEN töltő csakis az Ön számára készült. A töltő nagy teljesítménye 23 W.
  • Egyszerű és praktikus kialakítás
    A kábel minimális vastagságának és alulról érkező áramellátásának köszönhetően a töltő nem zavarja a bútorokat, és nem néz ki a falból. Ugyanakkor úgy van kialakítva, hogy felső része állványként szolgál. Ez lehetővé teszi a mobiltelefon vagy más eszköz biztonságos elhelyezését közvetlenül az adapterre.
  • A megbízhatóság az első
    A SWISSTEN töltőket úgy tervezték, hogy megvédjék készülékét töltés közben. Az intelligens áramkörök automatikusan beállítják az áramellátást annak érdekében, hogy készüléke biztonságban maradjon váratlan túlfeszültség esetén.

Műszaki specifikáció

Töltő
Bemenet: 100V-240V, 50-60Hz, 0,65A
Kimenet: USB QC3.0: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
USB: 5V/2,1A

A csomag tartalma:

  • Gyors töltő SWISSTEN QC3.0


Értékelések Gyorstöltés Swissten Qualcomm töltő 3.0 s 2 USB konektorral, 23W, fehér

Nincs vélemény a termékről.