Haylou MoriPods TWS, fehér

Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
Termék kódja: 434532
Haylou

Haylou MoriPods TWS, fehér [HAY-163890]

A vezeték nélküli fülhallgató régóta népszerű eszköz. Különösen, ha ötvözik a minőséget az alacsony árral. A Xiaomi újabb új modellt hoz a Haylou márka alá divatos Haylou MoriPods formájában.

Miért válasszam a Haylou MoriPods terméket?

  • Stabil kapcsolat
    A Haylou MoriPods a zászlóshajó Qualcomm QCC3040 lapkakészletet és a hozzá tartozó Bluetooth vezeték nélküli technológiát hozza az 5.2-es verzióban. Ennek köszönhetően a fülhallgató kevésbé igényli az energiafogyasztást, és jelentősen csökken a hangátvitel késése.
  • Merüljön el a játékvilágban
    A Moripods az aptX adaptív dinamikus dekódoló technológiájának új generációjával van felszerelve, amely visszaállítja a hang részleteit, mindig megőrzi a CD-szintű hangminőséget a zenéhez és az ultra-alacsony késleltetést a játékokhoz.
  • Minőségi hang
    A fejhallgató membrános hangszóróinak átmérője akár 12 mm, és polimer gyantából készültek. Jelentős mélyhangokat érnek el tiszta magas frekvenciákkal kombinálva. A beépített kodekek kiegyensúlyozott és tiszta hangzást biztosítanak. Meneküljön el a valóságtól, és élvezzen minden csodálatos hangrészletet.
  • Hosszú üzemidő
    A fülhallgató 35 mAh kapacitású akkumulátorral, a töltődobozban pedig 310 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A gyártó szerint, egyetlen töltéssel akár 24 órányi zenelejátszás kombinált üzemideje is elérhető. Az USB-C töltőkábelt a csomag tartalmazza.
  • Automatikus kapcsolódás
    Ha kiveszi a fülhallgatót a tokból, az automatikusan csatlakozik a telefonjához, így nem kell a kézi csatlakoztatással bajlódnia minden alkalommal, amikor zenét hallgat vagy telefonál. A tokba való visszahelyezés után a fülhallgató automatikusan töltődik a dokkoló doboz beépített akkumulátoráról.
  • Egyszerű vezérlés
    Mindkét fülhallgató oldalán többfunkciós érintőfelület található. Különböző módszerek vezérelnek bizonyos funkciókat. Például a bal fülhallgató háromszoros megérintésével megjelenik a hangsegéd funkció. A támogatottak közé tartozik a Google Assistant, az Apple Siri és a Xiaomi XiaoAI. A gombokkal szüneteltethet vagy elindíthat egy dalt, fogadhat vagy elutasíthat hívást, és a dalváltás lehetősége is előnyt jelent.

Műszaki specifikáció

Általános:
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profil: SBC/AAC/aptX Adaptive/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Bluetooth elérés: 10m-ig
Átalakítók: 12 mm SBC támogatással
Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz
Aktív zajszűrés: nem meghatározott
A töltés élettartama: akár 24 óra zenehallgatás/hívás
akár 240 óra készenléti állapotban
Akkumulátor-kapacitás: 35 mAh
310 mAh töltődokkoló
Érintésvezérlés: igen

A csomag tartalma:

  • fülhallgató
  • töltődokk
  • töltőkábel
  • dokumentáció


Értékelések Haylou MoriPods TWS, fehér

Nincs vélemény a termékről.