Haylou S35 ANC, fehér

Bruttó ár
25.090 Ft
Nettó ár: 19.756 Ft
 
Termék kódja: 464881
Haylou

Haylou S35 ANC, fehér

Trendi dizájn hihetetlen hangzással

Fedezze fel újra a zene varázsát a Haylou S35 fejhallgatóval! A fejhallgató dinamikus 40 mm-es meghajtókkal van felszerelve, és Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a legjobb hangminőséget nyújtja. A Bluetooth 5.2 modul felelős a kiválasztott eszközhöz való azonnali csatlakozásért, a nagy teljesítményű akkumulátor pedig akár 60 órás használatot tesz lehetővé. Támogatják az ANC zajszűrő technológiát is, amely -42 dB-ig kiküszöböli a hangokat, a beépített mikrofonok pedig lehetővé teszik a telefonálást. Az oldalsó gombok segítségével könnyedén elérheti a legfontosabb funkciókat.

A termékről

  • Csodálkozzon el a hangminőségen
    Akár kedvenc dalait, podcastjait hallgatja, akár filmeket néz, a Haylou S35 fejhallgató kivételes hallgatási élményt nyújt. A 40 milliméter átmérőjű dinamikus meghajtók a magas, közepes és mély hangok hű visszaadását, valamint tiszta, természetes és részletgazdag hangzást biztosítanak. A fejhallgató Hi-Res tanúsítványt is kapott.
  • Felejtsd el a körülötted lévő világot
    Tedd fel a fejhallgatót, és koncentrálj a lejátszott dalok szépségére! A Haylou S35 innovatív ANC zajszűrő technológiát használ, amely hatékonyan kiküszöböli a környezeti hangokat akár -42 dB-ig. Ennek köszönhetően teljesen elmerülhet kedvenc dalai hangjaiban. Szívesebben tartod a kapcsolatot a világgal? Válassza az Átlátszó módot – még a fejhallgatót sem kell levennie, hogy hallja, mit mond a másik!
  • Fedezze fel a kényelem új szintjét
    Élvezze a páratlan kényelmet! A fejhallgató nagy, puha habszivacs fülpárnákkal van felszerelve, amelyek tökéletesen illeszkednek a fülre, kényelmetlen nyomás nélkül. Az állítható fejhídnak köszönhetően méretüket könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja, az összecsukható szerkezet pedig megkönnyíti a tárolást. A Haylou S35 fejhallgató minimalista, stílusos kialakításával is lenyűgöz.
  • Interjúkhoz készült
    Zsúfolt busz, vasútállomás vagy esetleg bevásárlóközpont? Mostantól bárhol szabadon telefonálhat! A fejhallgató 5 mikrofonnal van felszerelve, amelyek pontosan rögzítik az Ön hangját. ENC technológiát is használ, amely megbízhatóan eltávolítja a környezeti zajokat. Biztos lehet benne, hogy a hívó mindent hall, amit mondani szeretne!
  • Akár 60 órás üzemidő
    Hosszú útra indul? Vigye magával a fejhallgatót, és hallgasson zenét, ameddig csak akar! A beépített 600 mAh-s akkumulátor akár 60 órányi működést biztosít kikapcsolt ANC mód mellett, vagy 40 órát bekapcsolt ANC mód mellett. Így egész nap szabadságot ad kedvenc dalainak lejátszására.
  • További lehetőségek az alkalmazással
    Szeretné elérni a fejhallgató további érdekes funkcióit? Töltsön le egy speciális alkalmazást okostelefonjára! Ezzel bármikor ellenőrizheti a töltési állapotot, módot válthat, vagy választhat az elérhető EQ beállítások közül, és a fejhallgató hangját ízlésének megfelelően alakíthatja. Emelje fel a basszust, emelje ki a középeket, vagy kísérletezzen más beállításokkal a tökéletes hangzás érdekében!
  • Vezeték nélküli kapcsolat
    Az interferencia, késés és egyéb csatlakozási problémák a múlté. A fejhallgató fejlett Bluetooth 5.2 technológiát használ, amely gyors, stabil és megbízható kapcsolatért felel, akár 10 méteres hatótávolsággal. Ráadásul egyszerre 2 készülékkel is csatlakoztatható, még nagyobb kényelem érdekében. A Haylou S35 speciális játékmódot is kínál, amely rendkívül alacsony késleltetést biztosít - mostantól az ellenfeled nem kerülheti el a figyelmed!

Technikai specifikáció

Általános
Meghajtók mérete: 40 mm
Bluetooth: 5.2
Bluetooth protokollok: HFP, A2DP, AVRCP
Bluetooth hatótáv: 10m-ig
Hang: Hi-Res
Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz
Aktív zajszűrés: igen, 42 dB Hybrid ANC több módban
Üzemidő: 60 óra (ANC kikapcsolva)
40 óra (ANC bekapcsolva)
Akkumulátor kapacitása: 600 mAh
Töltési idő: 2,5 óra

Csomag tartalma:

  • Fejhallgató
  • Töltőkábel
  • Dokumentáció


Értékelések Haylou S35 ANC, fehér

Nincs vélemény a termékről.