Haylou W1 TWS, kék

Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
Termék kódja: 432552
Haylou

Haylou W1 TWS, kék [HAY-931112]

A vezeték nélküli fülhallgató régóta népszerű kütyü. Főleg, ha a minőséget alacsony árral kombinálják. A Xiaomi újabb modellt hoz a Haylou márka alá, a Haylou W1 képében. Ez egy sor fejlesztést hoz, és ezek közül a legfontosabbak közé tartozik az új Qualcomm 3040 chip, a Bluetooth 5.2, az aptX adaptív támogatás és a Knowles egyéb fejlesztései.

A termékről

  • Stabil kapcsolat a Qualcomm által
    A Haylou W1-et egy Qualcomm QCC3040 chip és a Bluetooth 5.2-es verziója hajtja. Ez a chip támogatja a kétcsatornás kommunikációs technológiát, a mono és sztereó mód közötti sima váltást.
  • Knowles balanced armature driver
    A Haylou a Knowles céggel együttműködve olyan hangsugárzókat készített, amelyek megtartják a nagytónusú részleteket a fő dallamhoz, és így lenyűgöző zenei élményt nyújtanak. Összességében minden szempontot továbbfejlesztettek, beleértve az alacsonyabb torzítást, a gyorsabb hangátvitelt, a gazdagabb részleteket, és nem utolsósorban a hang szélesebb spektrumát fedik le. Az átalakítók fém kompozit membránból készülnek, így megtartják a finom basszusokat és a középső hangokat pontosan úgy, ahogyan azoknak hangozniuk kell.
  • AptX Adaptive kodek
    Az adaptív aptX kodek automatikusan beállítja a teljesítményt a különböző jelenetek szerint, élénkebb zenét és gördülékenyebb játékot biztosítva.
  • Hosszú üzemidő
    A fülhallgatóban 32 mAh kapacitású akkumulátorok, a töltődobozban pedig 310 mAh kapacitású akkumulátor található. A gyártó szerint akár 20 órányi zenelejátszást is elérhet egyetlen töltéssel. Az USB-C töltőkábelt a csomag tartalmazza.
  • Automatikus kapcsolódás
    Ha kiveszi a fülhallgatót a tokból, az automatikusan csatlakozik a telefonjához, így nem kell a kézi csatlakoztatással bajlódnia minden alkalommal, amikor zenét akar hallgatni vagy hívást kezdeményezni. A tokba való visszahelyezés után a fülhallgató automatikusan töltődik a dokkoló doboz beépített akkumulátoráról.
  • Egyszerű vezérlés
    Mindkét fülhallgató oldalán többfunkciós érintőfelület található. Különböző módszerek irányítják a konkrét funkciókat. Például a fülhallgató háromszoros megérintése elindítja a hangsegéd funkciót. A támogatottak közé tartozik a Google Assistant, az Apple Siri és a Xiaomi XiaoAI. A gombokkal szüneteltethet vagy elindíthat egy dalt, fogadhat vagy elutasíthat hívást, és a dalváltás lehetősége is előnyt jelent.

Technikai specifikáció

Általános
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profilok: SBC/AAC/aptX/aprX Adaptive/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Bluetooth hatótáv: akár 10m
Mikrofon: 4x, cVc 8.0 és ENC támogatással
Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz
Aktív zajszűrés: nincs megadva
Üzemidő: akár 20 óra zene/hívás
akár 200 óra Standby módban
Akku kapacitása: 32 mAh fülhallgatónként
310 mAh töltődokk
Érintővezérlés: igen

Csomag tartalma:

  • fülhallgató
  • füldugók
  • töltőbölcső
  • töltőkábel
  • dokumentáció


Értékelések Haylou W1 TWS, kék

Nincs vélemény a termékről.