Haylou X1 2023 TWS, ezüst

Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
Termék kódja: 464141
Haylou
 
Szeretnél megtakarítani 1.700 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 8.790 Ft-ért

Haylou X1 2023 TWS, ezüst

A vezeték nélküli fülhallgató régóta népszerű kütyü. Főleg, ha a minőséget alacsony árral kombinálják.A Xiaomi újabb modellt hoz a Haylou márka alá a Haylou X1 2023 formájában. Ez számos fejlesztést hoz, és ezek közül a legfontosabbak az 5.3-as verziójú Bluetooth, a 12 mm-es konverterek, alumínium matt tok vagy az USB-C csatlakozón keresztüli töltés és egyéb fejlesztések.

A termékről

  • A tok a legjobb minőségű alumíniumötvözetből készült
    A Haylou X1 2023 töltőtok alumíniumötvözetből készült, elegáns és stílusos, hatékony kialakítással. A matt felületnek köszönhetően ellenállóbb az ujjlenyomatoknak vagy a karcolásoknak, és sokkal hosszabb ideig megőrzi eredeti megjelenését, mint a hagyományos fényes felületek. Az USB-C töltőcsatlakozó LED lámpával is fel van szerelve, amely jelzi a tok akkumulátorának töltöttségi állapotát.
  • 12mm Dynamic driver
    A beépített 12 mm-es dinamikus meghajtók gazdag, magas tónusú részleteket biztosítanak a fő dallamhoz, és így magával ragadó zenei élményt nyújtanak. Összességében minden szempontot továbbfejlesztettek, beleértve az alacsonyabb torzítást, a gyorsabb hangátvitelt, a gazdagabb részleteket, és nem utolsósorban a hang szélesebb spektrumát fedik le. A meghajtók fém kompozit membránból készültek, így a lágy basszus és a középhangok pontosan úgy maradnak meg, ahogyan meg kell szólalniuk..
  • Hosszú üzemidő
    A fülhallgatóban 35 mAh kapacitású akkumulátorok, a töltődobozban pedig 300 mAh kapacitású akkumulátor található. A gyártó azt jelzi, hogy egyetlen töltéssel akár 24 órányi zenelejátszásra elegendő energia is lehet. Az USB-C töltőkábelt a csomag tartalmazza..
  • ENC zajszűrés
    Az ENC-nek köszönhetően a fülhallgató egyszerű algoritmussal javíthatja a hang- és hívásminőséget a környezeti zaj csökkentésével.
  • Automatikus kapcsolódás
    A fülhallgatót a tokból kiemelve automatikusan csatlakozik a telefonhoz, így nem kell minden alkalommal a kézi csatlakoztatással bajlódnia, amikor zenét hallgat vagy telefonálni szeretne. A tokba való visszahelyezés után a fülhallgató automatikusan töltődik a dokkoló doboz beépített akkumulátoráról.
  • Egyszerű vezérlés
    Mindkét fülhallgató oldalán többfunkciós érintőfelület található. Különböző módszerek vezérelnek bizonyos funkciókat. Például a fülhallgató háromszoros megérintése elindítja a hangsegéd funkciót. A támogatottak között van a Google Assistant, az Apple Siri és a Xiaomi XiaoAI. A gombokkal szüneteltethet vagy elindíthat egy dalt, fogadhat vagy elutasíthat hívást, és a dalváltás lehetősége is előnyt jelent..

Technikai specifikáció

Általános
Bluetooth: v5.3
Bluetooth profilok: SBC/AAC/HFP/A2DP/AVRCP
Bluetooth hatótáv: akár 10m
Mikrofon: igen
Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz
Aktív zajszűrés: igen, ENC
Fülhallgató súlya: nincs megadva
Akkumulátor üzemideje: akár 24 óra zenehallgatás/hívások
akár 240 óra Standby módban
Akkumulátor kapacitása: 35 mAh fülhallgatónként
300 mAh töltődokk
Érintésvezérlés: igen

Csomag tartalma:

  • fülhallgató
  • töltőbölcső
  • töltőkábel
  • dokumentáció


Értékelések Haylou X1 2023 TWS, ezüst

Nincs vélemény a termékről.