Haylou X1 Neo TWS, fehér

Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
Termék kódja: 460266
Haylou

Haylou X1 Neo TWS, fehér

A vezeték nélküli fülhallgató régóta népszerű kütyü. Főleg, ha a minőséget alacsony árral kombinálják.A Xiaomi újabb modellt hoz a Haylou márka alá a Haylou X1 Neo formájában. Ez számos fejlesztést hoz, és ezek közül a legfontosabbak az 5.3-as verziójú Bluetooth, a 13 mm-es konverterek vagy az USB-C csatlakozón keresztüli töltés és egyéb fejlesztések.

A termékről

  • Stabil kapcsolat
    A Bluetooth 5.3 továbbfejlesztett verziójával a fülhallgató rendkívül alacsony késleltetést és nagy stabilitást biztosít egyszerre. Emellett a mono és sztereó mód közötti zökkenőmentes váltás is elérhető.
  • Dynamic driver
    A beépített 13 mm-es dinamikus meghajtók gazdag, magas tónusú részleteket biztosítanak a fő dallamhoz, és így magával ragadó zenei élményt nyújtanak. Összességében minden szempontot továbbfejlesztettek, beleértve az alacsonyabb torzítást, a gyorsabb hangátvitelt, a gazdagabb részleteket, és nem utolsósorban a hang szélesebb spektrumát fedik le. A meghajtók fém kompozit membránból készültek, így a lágy basszus és a középhangok pontosan úgy maradnak meg, ahogyan meg kell szólalniuk.
  • Hosszú üzemidő
    A fólhallgatóban 30 mAh kapacitású akkumulátorok, a töltődobozban pedig 310 mAh kapacitású akkumulátor található. A gyártó azt jelzi, hogy egyetlen töltéssel akár 20 órányi zenelejátszásra elegendő energia is lehet. Az USB-C töltőkábelt a csomag tartalmazza.
  • Automatikus kapcsolódás
    A fülhallgatót a tokból kiemelve automatikusan csatlakozik a telefonhoz, így nem kell minden alkalommal a kézi csatlakoztatással bajlódnia, amikor zenét hallgat vagy telefonálni szeretne. A tokba való visszahelyezés után a fülhallgató automatikusan töltődik a dokkoló doboz beépített akkumulátoráról.
  • Egyszerű vezérlés
    Mindkét fülhallgató oldalán többfunkciós érintőfelület található. Különböző módszerek vezérelnek bizonyos funkciókat. Például a fülhallgató háromszoros megérintése elindítja a hangsegéd funkciót. A támogatottak között van a Google Assistant, az Apple Siri és a Xiaomi XiaoAI. A gombokkal szüneteltethet vagy elindíthat egy dalt, fogadhat vagy elutasíthat hívást, és a dalváltás lehetősége is előnyt jelent.

Technikai specifikáció

Általános
Bluetooth: v5.3
Bluetooth profilok: SBC/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Bluetooth hatótáv: akár 10m
Mikrofon: igen
Frekvenciatartomány: 20 - 20 000 Hz
Aktív zajszűrés: nem
Fülhallgató súlya: 3.87g
Akkumulátor üzemideje: akár 20 óra zene/hívás
akár 200 óra Standby módban
Akkumulátor kapacitása: 30 mAh fülhallgatónként
310 mAh töltő dock
Érintésvezérlés: igen

Csomag tartalma:

  • fülhallgató
  • töltőbölcső
  • töltőkábel
  • dokumentáció


Értékelések Haylou X1 Neo TWS, fehér

Nincs vélemény a termékről.