Kingston 32 GB DDR5 6000 MT/s CL36 (2 x 16 GB) FURY Beast fekete RGB EXPO

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Az erre a termékre érvényes meghosszabbított garancia 5 hónap
5
Bruttó ár
62.890 Ft
Nettó ár: 49.520 Ft
 
Termék kódja: 472852
Kingston

Kingston 32 GB DDR5 6000 MT/s CL36 (2 x 16 GB) FURY Beast fekete RGB EXPO [KF560C36BBEAK2-32]

Kingston Fury Beast RGB

A Kingston mindig is a memóriamodulok egyik vezető gyártója és szállítója volt, és továbbra is az. Kiváló minőségüknek és megbízhatóságuknak köszönhetően számos neves számítógépgyártó is használja modellsorában, és új alaplapok, grafikus kártyák stb. tesztelésekor használják. A Fury Beast RGB sorozat memóriamoduljai a DDR5-memóriák termékcsaládjának újabb kiegészítői.

A termékről

  • Stílusos kivitel
    Stílusos hűtő, tetszetős fekete kivitelben, feladata nem csak a kisugárzott hő megbízható eltávolítása a modulból, hanem az RGB LED világítással kombinálva a memóriák vonzó megjelenése is. A világítás a Kingston FURY CTRL szoftverével vagy az alaplapgyártók megfelelő szoftverével vezérelhető: ASRock Polychrome Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 és MSI Mystic Light Sync. A modulok világításának kölcsönös szinkronizálása ezután Infrared Sync technológia segítségével történik.

  • Intel XMP 3.0
    A DDR5 memóriák megjelenésével egy időben megjelenik az Intel XMP 3.0 is. Ez számos előnnyel rendelkezik az új memóriák számára az előző generációhoz képest. Az akár 3 profil gyári beállításától a nagyobb teljesítményű modulokhoz, a 2 egyedi profil mentésének lehetőségéig. Az Intel XMP 3.0 segítségével mindig kiválaszthatja céljainak legjobb és leghatékonyabb profilját.

  • AMD EXPO
    Az AMD az AMD EXPO (AMD Extended Profiles for Overclocking) technológiával érkezik. Felhasználóbarát támogatás a memória túlhajtásához. Használja ki memóriamoduljaiban rejlő maximális potenciált, és szerezzen nagyobb képkockasebességet és simább megjelenítést kedvenc játékaiban.

  • Plug and Play 4800 MHz-nél
    A Fury Beast RGB DDR5 operációs memóriák 4800 MHz-es szabványos frekvenciát biztosítanak. Erősebb modulok esetén az ezen érték feletti frekvencia könnyen beállítható a BIOS-ban az Intel XMP profilokon keresztül.

  • DDR5
    Megérkeztek az új DDR5 memóriák, és rengeteg fejlesztést és újítást hoznak magukkal. A memóriamodul chipek mostantól ECC védelemmel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a hibajavítást és -felismerést, nagymértékben javítva a megbízhatóságot és a stabilitást magas frekvenciákon. Ezenkívül a memória és a processzor közötti 64 bites adatátvitelről két 32 bitesre vált, és megduplázza az adatlöket hosszát 8-ról 16-ra, ami nagyobb hatékonyságot eredményez.


Fő tulajdonságok

  • Ez egy kiváló minőségű DDR5 memóriamodul a Fury Beast sorozatból, 2 x 16 GB kapacitással
  • 6000 MHz működési frekvenciára tervezték
  • A memória kezeli a CL36 időzítését 1,35 V-on
  • A Fury Beast RGB sorozat memóriái elegáns hűtővel vannak felszerelve, RGB fénysávval
  • Intel XMP 3.0 és AMD EXPO támogatás
  • Stílusos hűtő alacsony profillal

Paraméterek:
Típus DDR5
Kapacitás 32 GB
Sebesség 6000 MT/s
Időzítés: CL36
Modulok száma a csomagban: 1


Értékelések Kingston 32 GB DDR5 6000 MT/s CL36 (2 x 16 GB) FURY Beast fekete RGB EXPO

Nincs vélemény a termékről.