LAMAX Clips1 Play, fekete

Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
Termék kódja: 466748
Lamax

LAMAX Clips1 Play, fekete [LXIHMCPS1PNBA]

Hallgasson stílusosan és korlátok nélkül

Megbízható TWS fülhallgató kedvező áron? Válassza a LAMAX Clips1 Play-t a Bluetooth 5.3 legújabb verziójával, amely hibátlan átvitelt biztosít akár 7 órányi hallgatási időn keresztül egyetlen töltéssel. A fejhallgató azonnal szinkronizálódik, miután kivette a tokból, és könnyen kezelhető érintéssel és hanggal. A tok kompakt méreteinek köszönhetően könnyedén hordozhatja zsebében vagy pénztárcájában is.

A termékről

  • A LAMAX Clips1 Play hangzásával kielégíti a k-pop, hip-hop és metal rajongókat. A Bluetooth 5.3 legújabb verziója és az AAC kodek gondoskodik az átvitelről megszakítások és késések nélkül.

  • Élvezze kedvenc dalait hosszabb ideig: a fülhallgató nagyszerű, akár 7 órás üzemidőt kínál egyetlen töltéssel, és a tok akár 4-szer is képes feltölteni a fülhallgatót, így akár 35 órát is kibír töltő nélkül. Amikor eljött az idő a tok újratöltésére, ez egyszerű és gyors – az univerzális USB-C-nek köszönhetően mindössze 70 perc alatt 100%-os akkumulátort kap.

  • Vidd magaddal bárhová – a tok kompakt méretekkel rendelkezik, így könnyen elfér a zsebben vagy a pénztárcában. Az IPX4-es védettségnek köszönhetően a fülhallgató az izzadságot és az esőt is kibírja.

  • Nyugodtan hagyja az asztalon mobiltelefonját – a kézmozdulatokkal történő érintésvezérléssel könnyedén irányíthatja a lejátszást és a hívásokat. A beépített mikrofon magától értetődő, amely biztosítja a hang kiváló minőségű átvitelét híváskor vagy hangasszisztenssel történő utasítások megadásakor.

clips1play

Technikai specifikáció
Típus: True wireless
Átalakító mérete: 10 mm dinamikus átalakító
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth kodekek: AAC
Funkciók: Hangasszisztensek támogatása
Érintésvezérlés
LED jelzés
Csak egy fülhallgató használata
Akkumulátor kapacitása: fülhallgató - 40 mAh
tok - 250 mAh
Töltési idő: 70 perc
Zenelejátszási idő: 7 óra (fülhallgató 50%-os hangerőn), összesen akár 35 óra
Tok méretei: 64 x 25 x 44 mm
Súly: fülhallgató - 2x 3,5 g
tok - 29 g

Csomag tartalma:

  • Fülhallgató LAMAX Clips1 Play
  • Töltőtok
  • USB-C töltőkábel
  • 3 méretű füldugó


Értékelések LAMAX Clips1 Play, fekete

Nincs vélemény a termékről.