Last Train Home PC DVD

+ Ajándék: Last Train Home Plagát, litografie a miniartbook ár 6.290 Ft
Bruttó ár
16.290 Ft
Nettó ár: 12.827 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 463439
THQEN szinkron

Last Train Home [PC DVD]

A játékról

Vágj bele egy kétségbeesett küldetésbe a háború sújtotta végtelen pusztaságon keresztül!

A cél az, hogy a csehszlovák katonákat páncélvonattal hazavigyük, de az előttünk álló út tele van veszélyekkel. Az Orosz Vörös Hadsereg és a Fehér Gárda közötti brutális polgárháború közepette az egységednek fitten kell maradnia, miközben kezeli a rendelkezésére álló kevés erőforrást, és mindenáron megőrzi a jó morált. Indulj el egy utazásra a sivár és könyörtelen szibériai tájon, ahol a kemény fagyok és a könyörtelen természet a végletekig sodor. A készletek és az adagok szinte nem léteznek, a csapat kimerült, de nem szabad feladni.

A háború borzalmai körülvesznek majd, miközben a konfliktus szívében utazol. A légiód sorsa néhány kulcsfontosságú katona cselekedeteitől függ a valós idejű csatákban, amelyek eldöntik a küldetés kimenetelét. Bölcsen kell megválasztanod a taktikádat, és a rendelkezésedre álló összes készségedet felhasználnod csapatod védelmében és a megfelelő küldetés sikeres teljesítésében. Gondos kiképzéssel és finomítással egységeid bajtársak, testvérek és nővérek tapasztalt és tehetséges légiójává válnak, amely készen áll szembenézni minden útjukba kerülő kihívással.

Társaid sorsát fogják meghatározni az út során meghozott döntéseid. A Csehszlovák Légióval kapcsolatos történelmi események, valamint az első világháború utáni újonnan létrehozott köztársaságba való visszatérés iránti eltökélt küldetés próbára teszi bátorságát és túlélési akaratát. A játék céljának sikeres elérése a te kezedben van.


Fő tulajdonságok

  • Döntsd el, hogy csatlakozol-e a harchoz!
    Küldd be a csapatodat, és teljesítsd a különböző célokat egy sor valós idejű küldetésen, ahol a különleges harci készségek, a tervezés és a csúcstechnika vezet a győzelemhez!

  • Fejleszd a katonáid felszerelését és képességeit!
    Fejleszd csapatodat új készségek felszabadításával, valamint jobb felszerelések és eszközök gyűjtésével: fedezd fel történeteiket, oszd meg az érmeket, és segíts nekik magasabb rangokat elérni.

  • Gongoskodj csapatodról
    Vezesd a katonákat a vonaton civil szerepük szerint. A nehéz hazautazás során dolgokat kell készíteni, a sebesülteket kezelni és a lelkiállapotot emelni.

  • Fejleszd a vonatot
    Használd ki a páncélvonatban rejlő teljes potenciált a járművek és a mozdony korszerűsítésével, valamint a fontos karbantartási munkák felügyeletével, hogy továbbra is működjön.

  • Utazz Szibérián keresztül
    Gyűjts és kereskedj kellékekkel, kovácsolj új szövetségeseket, és kezelj minden olyan válságot, ami az utadba kerül, még akkor is, amikor Szibéria hatalmas havas síkságain dúl a polgárháború.

  • Merülj el a történelmi eseményeken alapuló történetben
    A Last Train Home játék egy lenyűgöző történetet mutat be, amely a Csehszlovák Légió katonáinak tapasztalatait és az antant erőiért vívott bátor harcukat mutatja be az első világháborúban.


Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ szinkron

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Last Train Home

Nincs vélemény a termékről.