Lenovo Legion Go

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
334.890 Ft
Nettó ár: 263.693 Ft
 
Termék kódja: 467041
Lenovo
Szeretnél megtakarítani 41.900 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 292.990 Ft-ért

Lenovo Legion Go [83E1000LCK]

Ajándék - Lenovo Legion Go Screen Protertor ár 6.290 Ft
Ajándék a termékhez
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

Szüntelen erő a tenyerében

Tapasztalja meg a páratlan sokoldalúságot a Legion Go-val, a tökéletes rugalmas játékeszközzel. Kézben tartva a játékhoz útközben. Vagy csatlakoztassa Legion Go készülékét kedvenc monitorjához, és elégedjen meg az ergonomikusan kialakított kezelőszervekkel a pihentető, mégis magával ragadó játékmenethez. Az FPS mód a mellékelt vezérlőtalppal párosítva testreszabott pontosságot kínál a bal oldalon WASD gombként, a jobb oldalon pedig függőleges egérként a jobb célzás érdekében. Fedezzen fel új valóságokat a Legion Glasses (külön megvásárolható) kompatibilitás segítségével, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebb módon játsszon. A Legion Go minden játékigényt kielégít, és páratlan rugalmasságot kínál játéktevékenységeihez.

A termékről

  • Kijelző
    A Lenovo Legion Go segítségével a mobiljátékok rendkívüli magasságokat érnek el. Kivételes, 8,8 hüvelykes Lenovo PureSight Gaming kijelzőnk 2560 x 1600 felbontással magával ragadja Önt a lenyűgöző látványvilággal. Dinamikusan beállíthatja a vizuális felbontást 1600p és 800p között, vagy beállíthatja a frissítési gyakoriságot a gyors 144Hz és az energiatakarékos 60Hz között. A válaszidő hatására minden életre kel. 10 pontos érintőképernyő.

  • Processzor
    Merüljön el a Lenovo Legion Go páratlan erejében és teljesítményében. Élvezze az élvonalbeli játékélményt, a hihetetlen akkumulátor-üzemidőt és a magával ragadó élményeket a vadonatúj AMD Ryzen Z1 Extreme segítségével. Az AMD Ryzen Z1 Extreme áttörő látványvilágot kelt életre, így bárhová magával viheti játékát.

  • Fejlett termikus kialakítás
    Tapasztalja meg a zökkenőmentes játékot a Legion Go fejlett termikus kialakításának köszönhetően, amely hatékony hűtést és bőséges légáramlást biztosít. Az ultravékony hűtőbordák szakszerűen vezetik el a hőt az optimális teljesítmény érdekében. Maradjon elmerülve a játék világában, mivel rendszerünk hűvös és csendes marad, tökéletes egyensúlyt teremtve a teljesítmény és a meleg között.

  • Memória
    Zökkenőmentes játék a Legion Go-n, 16 GB 7500 MHz-es LPDDR5X RAM-mal és PCIe Gen4 tárhellyel, amely zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést és rengeteg helyet biztosít a játékoknak, a médiának és a fájloknak. Könnyen bővíthető micro-SD kártyanyílással, hogy még több kedvenc játékot tárolhasson. Élvezze a megszakítás nélküli játékot a nagy és bővíthető tárhelyet, így nincs szükség a régi játékok törlésére az újakért.

  • Akkumulátor
    Játssz tovább a Legion Go 49,2 Wh-s akkumulátorával, amely hosszabb játékidőt biztosít gyakori újratöltés nélkül. Tankoljon gyorsan a Super Rapid Charge Express segítségével, és játsszon tovább a Power Bypass módban, amikor csatlakoztatva van a hálózathoz. Szüntesse meg a túlmelegedési problémákat a hőszabályozással, és élvezze az akkumulátoroptimalizálás támogatását a hosszabb munkamenetekhez.

  • Javítsa a játékélményt
    A Legion Space felerősíti a fáradhatatlan játékost, és a legjobb platformokról származó játékok univerzumát egyesíti egyetlen zökkenőmentes központba. Könnyedén válthat Xbox Game Pass-ről a Steamre, az Epic Games Store-ra, a Battle.net-re és még sok másra. Élvezze a felhőalapú játékokat útközben, streameljen Legion számítógépéről, vagy merüljön el az Android emulációban. Indítsa el kalandját három hónapos ingyenes Xbox Game Pass Ultimate játékkal, amely kizárólag a Legion Go felhasználói számára biztosított. De ez még nem minden – a Legion Go teljesen személyre szabható, így számtalan beállítást módosíthat a játékélmény fokozása érdekében.

Technikai specifikáció
Kijelző
Méret 8,8"
Érintőkijelző igen
Frissítési frekvencia 144 Hz
Felbontás 2560 x 1600 px
Panel típusa IPS
Kijelző típusa fényes
Képarány 16:10
Színskála 97% DCI-P3
Fényerő 500 nit
Processzor
Processzor AMD Ryzen Z1 Extreme Processor
Magok száma 8 mag, 16 szál
Frekvencia 3,3 - 5,1 GHz
Grafická karta AMD RDNA 3 graphics
Hűtés
Típus Legion Coldfront
Tulajdonságok rugalmas energiagazdálkodási módok
Szenzorok száma 6
TDP 30 W
Zajszint 25 dB csendes módban
Memória
RAM 16 GB 7500 MHz LPDDR5X
Merevlemez 512 GB PCIe Gen4 SSD akár 1 TB PCle Gen4 SSD
Memóriakártya-foglalat A microSD kártyanyílás legfeljebb 2 TB kapacitású kártyát támogat
Akkumulátor
Kapacitás 49,2 Wh
Töltés Super Rapid Charge Express gyorstöltés
Tulajdonságok Power Bypass Mode
Akkumulátor optimalizálás támogatása
Felvett teljesítmény 65 W
Egyéb
Kiterjesztés 2 x USB-C
Combo Audio Jack
Bluetooth
Wi-Fi
Hangszórók igen
Méretek 299 x 20 x 131 mm
Súly 85 g

Csomag tartalma:

  • Konzol
  • Tartozékok
  • Dokumentáció


Értékelések Lenovo Legion Go

Nincs vélemény a termékről.