Lenovo Tab M10 Plus gen.3 LTE, 4/128GB, storm grey

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
112.690 Ft
112.690 Ft
Nettó ár: 88.732 Ft
 
Termék kódja: 455926
Lenovo

Lenovo Tab M10 Plus gen.3 LTE, 4/128GB, storm grey [ZAAN0165CZ]

Ajándék - C-Tech OTG adapter USB-C/USB-A ár 2.090 Ft
A C-Tech OTG USB-C / USB-A adapter az USB-A csatlakozóval rendelkező tartozékok csatlakoztatására szolgál USB-C csatlakozóval rendelkező eszközhöz (pl. billentyűzet táblagéphez/mobiltelefonhoz).

Csomag tartalma:

  • redukció
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése
Ajándék - C-Tech vezeték nélküli billentyűzet touchpaddel (SK kiosztás) ár 12.590 Ft
Az érintőpaddal ellátott vezeték nélküli billentyűzet ideális megoldás nappalijába, irodájába vagy diáksarokba. A billentyűzet kompatibilis a legtöbb okostévével, Android OS, Chrome OS és Windows rendszerű eszközzel, ami garantálja az összes multimédiás eszköz kényelmes kezelését. A billentyűzet teljesen szlovák nyelvű lokalizációval rendelkezik. Még nagyobb kényelmet nyújt a multimédiás billentyűzet, a multi-touch touchpad, a kompakt méret és a billentyűzet kis súlya.

Technikai specifikáció

Általános
Elem típusaAlkáli (AAA 2x)
Csatlakozásvezeték nélküli 2.4Ghz (USB vevő)
Billentyűk száma78
Touchpad mérete90 x 74mm
Méretek366 x 121 x 18mm @ 250g

Csomag tartalma:

  • billentyűzet
  • USB vevő
  • dokumentáció
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

  • Hivatalos európai disztribúció
  • Magyar és más nyelvű menü
  • 24 hónap garancia
Szórakozzon hosszabb ideig! Tanuljon hatékonyabban! Hordozható táblagép az első osztályú szórakozáshoz, amely diákok számára is tökéletes. Nyolcmagos processzorral és egész napos akkumulátor-üzemidővel kiváló teljesítményt kínál, akár 1080p felbontású videókat 10,6 hüvelykes kijelzőn, 2K felbontással és IPS technológiával. Speciális olvasási móddal és Low Blue Light tanúsítvánnyal van felszerelve a hosszabb használat érdekében a szem megerőltetése nélkül. A tökéletes hangzást négy magával ragadó Dolby Atmos technológiájú hangszóró biztosítja.

A termékről

  • Első osztályú szórakozás
    Élvezze a lenyűgöző 10,6 hüvelykes 2K-s kijelzőt IPS technológiával a Tab M10 Plus Gen 3 készüléken. Nézze meg a Netflixet, a Disney+-t és még sok mást akár 1080p felbontásban, a mobileszközökön elérhető legmagasabb videofelbontásban. A TÜV Low Blue Light tanúsítvánnyal pedig hosszú órákat tölthet a képernyő előtt – plusz négy hangszóró áll rendelkezésre, amelyek magával ragadó hangzással veszik körül.
  • Dolgozzon okosan — ne keményen
    Egy könnyű hordozható táblagép, mint a Tab M10 Plus Gen 3, szintén kiválóan alkalmas tanulói kutatásokhoz és projektekhez. Együttműködik a Lenovo Instant Memo-val, így a képernyővel való interakció gyerekjáték, a kézzel írt jegyzetektől és vázlatoktól a dokumentumok megjelölésén át a szöveg húzásáig. A maximális sebesség és kényelem érdekében pedig hozzáadhatja az opcionális Lenovo Precision Pen 2 ceruzát (nem tartozék).
  • Koncentráljon olvasási móddal
    A magával ragadó olvasási mód kíméli a szemét, ha hosszú ideig használja a táblagépet. Javítja az olvashatóságot azáltal, hogy szimulálja a nyomtatott könyv oldalainak színét, így utánozza a papíron való olvasást. Használjon elnémított színbeállítást, vagy váltson mono/szürkeárnyalatosra, hogy jobban fókuszáljon és csökkentse a szem megerőltetését, akár e-könyvet olvas, akár egy hosszú dokumentumot szerkeszt, vagy bármi mást.
  • Mindig képben van
    A Tab M10 Plus Gen 3 operációs rendszert az Android 12 támogatja. Az összes legújabb Android 12 funkciót megkapja, és nagyszerű biztonsági és egyéb fejlesztéseket élvezhet – a 2023-ban várhatóan újabb Android 13 verzióval.
  • Nagy teljesítmény és hosszú akkumulátor-élettartam
    Játsszon le filmeket, tanuljon és végezzen több feladatot anélkül, hogy csatlakoztatná a hálózathoz. A kiváló minőségű nyolcmagos processzoroknak köszönhetően a Tab M10 Plus Gen 3 valódi teljesítményt kínál. Az egész napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően pedig bárhová magával viheti a táblagépet.
  • Benyomást kelt
    A Tab M10 Plus Gen 3 merész és modern dizájnnal és nagyszerű funkciókkal rendelkezik. Nagyon vékony - mindössze 7,45 mm -, súlya 465 g-t ól kezdődik. Az alumínium váznak köszönhetően könnyű és strapabíró egyben. A két színváltozat, a Storm Grey és a Frost Blue opcióval pedig kitűnhet a tömegből.
  • Ideális gyerekeknek is
    A Lenovo táblagépekre előre telepített Google Kids Space minőségi tartalom könyvtárával segíti a gyerekeket felfedezni, létrehozni és fejlődni, amely új utakat nyit meg számukra a fejlődésben. A Family Link szülői felügyeletével kezelheti a saját eszközéről elérhető tartalmakat, és beállíthatja az eszköz időkorlátját stb. (*A Google Kids Space használatához Google-fiókra van szükség gyermeke számára. A szülői felügyelethez támogatott Android-, Chromebook- vagy iOS-eszközön szükséges a Family Link. A könyvek és a videotartalmak nem állnak rendelkezésre minden területen. A videotartalom a YouTube Kids elérhetőségétől függ. A könyvek tartalmához a Google Play Könyvek alkalmazás szükséges. Az alkalmazások, könyvek és videotartalmak elérhetősége előzetes értesítés nélkül változhat. A Google Asszisztens nem érhető el a Google Kids Space-ben.)
  • A leghasznosabb alkalmazások a Google-tól
    Szereti a fotókat? Csillagászatot? Új utakat keresel a barátokkal való kapcsolattartásra? A Google Play minderre és még sok másra kínál alkalmazásokat. Ezenkívül a Google Play Protect tisztán tartja az eszközt és biztonságban tartja adatait. Naponta több mint 100 millió alkalmazást vizsgál, még azokat is, amelyeket még nem telepített, így megvédheti adatait az összes rossz alkalmazástól.

Technikai specifikáció

Hálózatok/SIM
2GGSM 850, 900, 1800, 1900
3GHSDPA 850, 900, 1900, 2100
4GLTE 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 19, 20, 26, 28, 28, 38, 40, 41
EgyébGPRS, EDGE
SIMSingle SIM (nano-SIM)
Méret/Kivitel
Méretek251.2 x 158.8 x 7.45 mm
Súly465 g
Kivitelfém keret, fém borítás
Kijelző
Méret10.61"
Felbontás2000 x 1200 px
Frekvencia60 Hz
Pixelsűrűség220 ppi
Fényerő400 nit
TechnológiaIPS
Egyébmultitouch, kapacitív
Rendszer/Processzor
Operációs rendszerAndroid 12
ChipsetQualcomm Snapdragon 680 4G (6 nm)
CPUOcta-core (4x2.4 GHz Kryo 265 Gold & 4x1.9 GHz Kryo 265 Silver)
GPUAdreno 610
Memória
Belső tárhely128 GB
Operációs memória (RAM)4 GB
Memóriakártya-foglalatmicro-SD (akár 1TB)
Fényképezőgép/Kamera
Hátlapi 8 Mpx, AF, 1080p@30fps
Előlapi 8 Mpx
Hang
Értesítésekrezgések, csengőhangok MP3/WAV/...
Hangszóróigen, stereo 4x
Mikrofonigen
3.5mm jackigen
EgyébDolby Atmos
Kommunikáció
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth5.0, LE
NFCnem
GPSigen
Infraportnem
FM rádióigen
CsatlakozókUSB-C (USB 2.0)
Szenzorok
Accelerometerbiztosítja a kijelző horizontális/vertikális elforgatását
Proximitybiztosítja a kijelző kikapcsolását telefonálás során
Ambient Lightbiztosítja a fényerő automatikus beállítását a környezeti fénynek megfelelően
Egyéb
Audio támogatásMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Video támogatásDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
FájlkezelőPDF, XLS, ...
Csomagban adjuk:Folio Case + Film
Akkumulátor
Kapacitás7700 mAh
TípusLi-Pol
Kivitelbeépített

Csomag tartalma:

  • tablet
  • töltő
  • adatkábel
  • dokumentáció
  • tok nem része a csomagnak
  • toll nem része a csomagnak

Termékvideó


Értékelések Lenovo Tab M10 Plus gen.3 LTE, 4/128GB, storm grey

Nincs vélemény a termékről.