Lies of P Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Lies of P - PS4Lies of P - PS5
Bruttó ár
18.890 Ft
Nettó ár: 14.874 Ft
 
Termék kódja: 463575
FireshineEN szinkron

Lies of P [Xbox Series X|S]

A játékról

A Pinocchio híres története által ihletett Lies of P egy akció-RPG a Dark Souls stílusában, a Belle Époque történelmi időszakából merített kegyetlen, sötét világban. P bábként lépkedjen végig Krat lerombolt városának utcáin, fegyvereket készítsen talált anyagokból, és érintkezzen azzal a néhány megmaradt városlakóval, akik még mindig életben vannak a kimondhatatlan borzalmak pokoli földjén. Minél több hazugságot mond, annál emberibbé válik – a vele járó előnyökkel és hátrányokkal együtt. Nézzen szembe a döntő történeti döntésekkel, használja ki a kidolgozott karakterfejlesztő rendszer előnyeit, és kísérje el P főhőst az emberiség utáni könyörtelen keresésében.

Krat város elhagyott vasútállomásán felébredve, egy őrülettel és vérontással teli városban, csak egy rövid üzenetet talál: „Keresse meg Mr. Geppettot! Itt van a városban.“ Ezért ne habozzon, kezdje el a titokzatos személy keresését az üzenetből, és lépésről lépésre foglalkozzon mindennel, ami keresztezi az utját. Ne várja el senkitől, hogy segítsen a feladatában, és semmiképpen ne bízzon senkiben! Végül is, ha sikeres akarsz lenni az emberré válásban, neked is meg kell tanulnod hazudni másoknak.


Fő tulajdonságok

  • Kedvenc mese új formában: Pinocchio időtlen története sötét, egyedi kezelést kapott ebben a játékban. Miközben a mechanikus bábu, P, megtalálja az utat a lerombolt Krat városában, fáradhatatlanul küzd azért, hogy emberré váljon minden eséllyel szemben.

  • Vizuális koncepció: Krat városát az európai történelem Belle Époque korszaka ihlette a 19. és 20. század fordulóján, és egykor gyönyörű lakhelyet képviselt, amely most a hanyatlással és az emberiség elvesztésével néz szembe.

  • "Hamis" küldetések és többféle befejezés: Vállaljon összefüggő eljárási feladatokat, amelyek a hazudozás függvényében haladnak előre. Ezek a döntései pedig hatással lesznek az egész történet végére.

  • Fegyvergyártó rendszer: Fegyverek készítésekor sokféleképpen kombinálhatja a talált anyagokat, kutasson, hogy megtalálja a legmegfelelőbb kombinációkat, és alkosson valami egyedit.

  • Különleges képességrendszer: Mivel P egy báb, kicserélheti testrészeit, hogy új készségeket és esetleg előnyt szerezzen a harcokban. De nem minden frissítést szánnak harcra – némelyikük más egyedi és hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik.

Trailer


Értékelések Lies of P

Nincs vélemény a termékről.